κύρια φωτογραφία συνταγής Κις λορέν με πράσο
Olympia
Olympia @cook_8449104

Λίγα μυστικά ακόμα

Είναι προτιμότερο να χρησιμοποιήσετε γλυκά τυριά, όπως έμενταλ, λίγο κίτρινο τυρί ή γραβιέρα γλυκιά.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

8 μερίδες
  1. Ζύμη
  2. 100 γρ. μαργαρίνη
  3. 200 γρ. αλεύρι
  4. Λίγες σταγόνες νερό
  5. Γέμιση
  6. 3-4 πράσα
  7. 300 γρ. μαλακά τυριά
  8. 1 κουτί μανιτάρια τεμαχισμένα

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Ζυμώνουμε μια μαλακή ζύμη και την αφήνουμε να ξεκουραστεί

  2. 2

    Κόβουμε τα πράσα σε ροδέλες και τα σωτάρουμε με τα μανιτάρια. Προσθέτουμε αλάτι - πιπέρι

  3. 3

    Στρώνουμε τη ζύμη στην ταρτιέρα και προσθέτουμε τα πράσα τα μανιτάρια και τα τυριά.

  4. 4

    Χτυπάμε τα αβγά με την κρέμα γάλακτος και τα προσθέτουμε

  5. 5

    Ψήνουμε στους 200 για 30 λεπτά (ψήσιμο μόνο με την κάτω αντίσταση).

Αντιδράσεις

Σχόλια (3)

nickmitil
nickmitil @nickmitil
Τα 4 πράσα (κανονικού μεγέθους) είναι υπερβολή, χρησιμοποίησα 3 και δεν τρογώταν από το τόσο πράσο, αν την ξανακάνω, θα βάλω μόνο 2 ή 1,5.

Από

Olympia
Olympia @cook_8449104
στις