Sol81
Sol81 @cook_8455186

Την συνταγή την είδα στον Μαμαλάκη, την δοκιμάσαμε σήμερα και ήταν όντως απίθανη και πανεύκολη.

Λίγα μυστικά ακόμα

Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε κι άλλα κρέατα, χοιρινό ή μοσχαρίσιο ή αρνάκι.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

  1. κατσικάκι σε μερίδες
  2. ντομάτες σε ροδέλες
  3. κρεμμύδι σε ροδέλες
  4. σκόρδο, σκελίδες όσες οι μερίδες
  5. καρότο σε ροδέλες
  6. αλάτι- πιπέρι- ρίγανη
  7. πατάτες
  8. Λαδόκολλες (όσες και οι μερίδες) και σπάγγο για το τύλιγμα

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Ρίχνουμε αλατι-πιπέρι-ρίγανη σε όλες τις μεριές του κρέατος και το τοποθετούμε στο κέντρο της λαδόκολλας.

  2. 2

    Βάζουμε πάνω στο κρέας μια κουταλιά γλυκού βούτυρο, 1 ροδέλα κρεμμύδι, 1 σκελίδα σκόρδο, λίγες ροδέλες καρότο και 1 πατάτα κομμένη στα 3 στην άκρη.

  3. 3

    Διπλώνουμε και κλείνουμε τη λαδόκολλα με το σκοινί, να γίνει σαν πουγγί.

  4. 4

    Φτιάχνουμε έτσι όλα τα κομμάτια του κρέατος και τοποθετούμε τα σακουλάκια μέσα στη γάστρα.

  5. 5

    Ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 2 ώρες τουλάχιστον.

Αντιδράσεις

Cooksnaps

Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!

Γκρίζα χειροποίητα σχέδια από μια φωτογραφική μηχανή, ένα τηγάνι και αστέρια που αναδύονται από το τηγάνι

Σχόλια (4)

Ginger
Ginger @cook_8449896
Πολύ νόστιμο φαγάκι! Παρέλειψα μόνο τα καρότα. Επίσης, έψησα 1 ώρα για κάθε κιλό κρέατος.

Από

Sol81
Sol81 @cook_8455186
στις