Κόκκινη Φλωρινιώτισσα με ξύδι και δάφνες

11 μάγειρες σκοπεύουν να τη μαγειρέψουν
MariaKot
MariaKot @cook_8494772
,Ελλάδα

Γρήγορος και εύκολος ουζομπυρομεζές!!!

Λίγα μυστικά ακόμα

Προσαρμόζουμε το ξύδι ανάλογα με τις προτιμήσεις μας.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

1 δοχείο των 600ml
  1. 2-3 σκελίδες σκόρδο
  2. 1 ποτήρι κρασιού ξύδι λευκό
  3. 2 δαφνόφυλλα
  4. 1-2 ποτήρια ζεστό νερό
  5. αρκετό πιπέρι
  6. αλάτι
  7. ελαιόλαδο

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Πλένουμε και κόβουμε τις πιπεριές σε ροδέλες πάχους 2-3 εκατοστών.

  2. 2

    Τις σωτάρουμε στην κατσαρόλα με το ελαιόλαδο και το σκόρδο.

  3. 3

    Τις σβήνουμε με το ξύδι.

  4. 4

    Προσθέτουμε τα δαφνόφυλλα, το αλάτι, το πιπέρι και το νερό.

  5. 5

    Αφήνουμε να μαλακώσουν αρκετά και να πιουν το ζουμάκι τους ανακατεύοντας τακτικά.

  6. 6

    Τις τοποθετούμε σε δοχείο και ρίχνουμε λίγο ακόμη ξύδι.

  7. 7

    Μόλις κρυώσουν τις βάζουμε στο ψυγείο.

Αντιδράσεις

Cooksnaps

Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!

Γκρίζα χειροποίητα σχέδια από μια φωτογραφική μηχανή, ένα τηγάνι και αστέρια που αναδύονται από το τηγάνι

Από

MariaKot
MariaKot @cook_8494772
στις
,Ελλάδα