Κολυμβητές της άχνης
Μια μέρα στην κουζίνα οι κολυμβητές της άχνης βούτηξαν στο κακάο. Λούστηκαν στο πορτοκάλι και στην ζάχαρη, στο γάλα και στο βούτυρο, αλλα ήρθαν οι άνθρωποι και τους κάνουν μια μπουκιά. Τελος. Αυτη τη συνταγή την ανακάλυψα με την μαμά μου.
Λίγα μυστικά ακόμα
Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τρούφα αντί για γαλέτα και ζάχαρη άχνη.
Υλικά
-
1 πακέτο φρυγανιές σταρένιες
-
1 κ.σ. βούτυρο soft
-
1 κ.γλ. κακάο
-
4 κ.σ. ζάχαρη
-
χυμός μισού πορτοκαλιού
-
0.5 ποτήρι γάλα
-
Προαιρετικά
-
0.5 ποτήρι ξηροί καρποί
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Τρίβουμε τη φρυγανιά στο multi.
-
2
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά στο mixer σε βαθύ μπολ και πλάθουμε με το μίγμα μπαλάκια.
-
3
Τα κυλάμε πρώτα σε γαλέτα και μετά σε ζάχαρη άχνη.
-
4
Τα βάζουμε στο ψυγείο να σφίξουν λίγη ώρα.
-
5
Σερβίρουμε σε πιατέλα.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια