Κολοκάσι καππαμά
Κολοκάσι γρήγορα και εύκολα.
Λίγα μυστικά ακόμα
Να καταστηθεί σημαίνει να το ψήσουμε μέχρι να απορροφήσει τα υγρά του. Εγώ προσθέτω πάντα δάφνη, με έμαθε η μαμά μου για να μην μυρίζει το κρέας.
Υλικά
-
1 κιλό χοιρινό ή αρνάκι σε μέτρια κομμάτια
-
2 ρίζες κολοκάσι κομμένο σε φέττες
-
1 ποτήρι κόκκινο κρασί
-
1/2 ποτήρι νερό
-
λάδι
-
αλάτι, πιπέρι
-
1 φύλλο δάφνης (προεραιτικά)
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Τσιγαρίζουμε το κρέας.
-
2
Τσιγαρίζουμε τις φέτες από το κολοκάσι.
-
3
Βάζουμε και τα δύο πίσω στην κατσαρόλα.
-
4
Αλατοπιπερώνουμε.
-
5
Προσθέτουμε το κρασί και το νερό και το αφήνουμε να καταστηθεί.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια (4)