κύρια φωτογραφία συνταγής Κολοκάσι καππαμά
Sweethard
Sweethard @cook_8456065
,Cyprus

Κολοκάσι γρήγορα και εύκολα.

Λίγα μυστικά ακόμα

Να καταστηθεί σημαίνει να το ψήσουμε μέχρι να απορροφήσει τα υγρά του. Εγώ προσθέτω πάντα δάφνη, με έμαθε η μαμά μου για να μην μυρίζει το κρέας.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

5-6 άτομα
  1. 1 κιλό χοιρινό ή αρνάκι σε μέτρια κομμάτια
  2. 2 ρίζες κολοκάσι κομμένο σε φέττες
  3. 1 ποτήρι κόκκινο κρασί
  4. 1/2 ποτήρι νερό
  5. λάδι
  6. αλάτι, πιπέρι
  7. 1 φύλλο δάφνης (προεραιτικά)

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Τσιγαρίζουμε το κρέας.

  2. 2

    Τσιγαρίζουμε τις φέτες από το κολοκάσι.

  3. 3

    Βάζουμε και τα δύο πίσω στην κατσαρόλα.

  4. 4

    Αλατοπιπερώνουμε.

  5. 5

    Προσθέτουμε το κρασί και το νερό και το αφήνουμε να καταστηθεί.

Αντιδράσεις

Cooksnaps

Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!

Γκρίζα χειροποίητα σχέδια από μια φωτογραφική μηχανή, ένα τηγάνι και αστέρια που αναδύονται από το τηγάνι

Σχόλια (4)

mariaky
mariaky @cook_8453574
Αγαπημένο φαγητό ανέκαθεν!!! Εγώ προσθέτω και πατάτες τις οποίες τσιγαρίζω λίγο. Αλλά και τώρα στις νηστείες δεν βάζω κρέας και είναι επίσης..θεϊκό. Προπάντον αν έχεις και φρέσκο ψωμάκι στο πλάϊ....

Από

Sweethard
Sweethard @cook_8456065
στις
,Cyprus