Κολοκυθάκια γεμιστά με κατίκι
Ευκολη και γρηγορη. Και πολυ λιγες θερμιδες 280 η μεριδα.
Υλικά
-
4 χοντρα κολοκυθακια
-
200 γρ τυρι κρεμα
-
200 γρ κατικι
-
2 σκελιδες σκορδο
-
λιγο ανιθο ψιλοκομενο
-
1 καροτο τριμμενο
-
αλατι
-
μερικους κοκους ροζ πιπεριου
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Πλενετε τα κολοκυθακια και αφαιρειτε τις ακρες. Κοβετε στη μεση (αν θελετε μπορειτε και κατα μηκος). Αδειαζετε αρκετη σαρκα.
-
2
Ζεματιζετε τα κολοκυθακια σε αλατισμενο νερο 3-4 λεπτα και στραγγιζετε. Αφηνετε να κρυωσουν. Σε ενα μπολ αναμειγνυετε το τυρι κρεμα και το κατικι, ανιθο, σκορδο και καροτο.
-
3
Γεμιζετε τα κολοκυθακια με 2 κουταλιες της σουπας. Πασπαλιζουμε με ροζ κοκους πιπεριου.
Σχόλια (6)