κύρια φωτογραφία συνταγής Κολοκυθάκια ογκρατέν

Κολοκυθάκια ογκρατέν

9 μάγειρες σκοπεύουν να τη μαγειρέψουν
lefteraki13
lefteraki13 @cook_8486683
Athens, Greece,Greece

Ένας διαφορετικός τρόπος για να μαγειρέψουμε τα κολοκυθάκια!!!

Λίγα μυστικά ακόμα

Αξίζει τον κόπο να το δοκιμάσετε!!! Προσοχή στο αρχικό ψήσιμο να έχουν ψηθεί τα κολοκυθάκια για να μην βγάλει μετά ζουμιά!

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

6-8 άτομα
  1. 500 ml γάλα
  2. 1/2 φλιτζάνι αλεύρι
  3. 200 γρ. ανάμεικτα κίτρινα τυριά
  4. 2 σκελίδες σκόρδο
  5. λάδι
  6. αλάτι, πιπέρι

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Καθαρίζουμε τα κολοκυθάκια κα τα τρίβουμε στην χοντρή πλευρά του τρίφτη. Τα αλατίζουμε και τα πασπαλίζουμε με αλεύρι.

  2. 2

    Χρησιμοποιώντας ένα πινέλο αλείφουμε με λάδι ένα ταψί (εγώ βάζω 32 επί 22 πυρέξ). Μέσα σε αυτό βάζουμε τα κολοκυθάκια, τα πασπαλίζουμε με το τριμμένο σκόρδο και τα ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 15'. Μόλις ψηθούν βγάζουμε από το φούρνο και τα ανακατεύουμε με τα τυριά.

  3. 3

    Σένα μπωλ ή βαθύ πιάτο χτυπάμε τα αυγά. Στη συνέχεια ανακατεύουμε τα αυγά με το τυρί κρέμα και το γάλα. Αλατοπιπερώνουμε το μίγμα και το ενώνουμε με τα κολοκυθάκια (ανακατεύοντας ελαφρά)

  4. 4

    Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για άλλα 25 με 30 λεπτά.

Αντιδράσεις

Cooksnaps

Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!

Γκρίζα χειροποίητα σχέδια από μια φωτογραφική μηχανή, ένα τηγάνι και αστέρια που αναδύονται από το τηγάνι

Από

lefteraki13
lefteraki13 @cook_8486683
στις
Athens, Greece,Greece

Περισσότερες συνταγές του συγγραφέα