Κολοκυθάκια ψητά με φέτα
Λίγα μυστικά ακόμα
Αν θέλουμε μπορούμε πάνω στη φέτα να στρώσουμε και φέτες ντομάτας.
Υλικά
-
15 κολοκυθάκια
-
15 σκελίδες σκόρδο
-
λάδι
-
αλάτι
-
πιπέρι
-
1 κόκκινη καυτερή πιπεριά
-
φέτα []
-
1 πράσινη πιπεριά μεγάλη
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Καθαρίζουμε πλένουμε και κόβουμε τα κολοκύθια στα δύο στο μάκρος σαν βαρκούλες. Τα τοποθετούμε σε ταψί που να μπορεί να σκεπαστεί και τα χαράζουμε πάλι στο μάκρος.
-
2
Τρίβουμε το σκόρδο στον τρίφτη και βάζουμε στη σχισμή σε όλα τα κολοκύθια. Ρίχνουμε ελάχιστο αλάτι και πιπέρι και λίγο λάδι σε όλα.
-
3
Βάζουμε το ταψί σκεπασμένο στο φούρνο να ψηθούν για 15 λεπτά.
-
4
Ετοιμάζουμε μίγμα με τριμμένη φέτα ψιλικομμένη πιπεριά πράσινη και την καυτερή. Απλώνουμε το υλικό πάνω στα κολοκυθάκια και ρίχνουμε λάδι σε όλα.
-
5
Ψήνουμε σκεπασμένα για άλλη μισή ώρα.
Σχόλια (40)