Κολοκυθοκεφτέδες 4
Ο,τι πρεπει για ουζακι ή μπυριτσα.
Λίγα μυστικά ακόμα
Καμμια φορα προσθετω και αλλα τυρια, αλλα νομιζω οτι η φετα τους ταιριαζει πιο πολυ απο ολα.
Υλικά
-
1 κιλο κολοκυθακια τριμμενα στο χοντρο μερος του τριφτη
-
2 μεγαλα κρεμμυδια τριμμενα
-
1 φλυτζανι τυρι φετα τριμμενη
-
1 φλυτζανι τσαγιου γαλετα
-
Λιγο λαδι
-
1 ματσακι μαιντανο
-
Δυοσμο
-
Αλατι, πιπερι
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Ανακατευουμε ολα τα υλικα μαζι προσθετοντας τοση γαλετα, οση χρειαζεται για να ενωθουν τα υλικα και να μπορουν να πλαστουν.
-
2
Πλαθουμε τους κεφτεδες σε μπαστουνακια και τους τηγανιζουμε σε καυτο λαδι.
-
3
Τοποθετουμε σε απορροφητικο χαρτι, πριν το σερβιρισμα.
Σχόλια (22)
Έυγε!!!