A la Marion
A la Marion @cook_8449562
,

Καλοκαιρινό πιάτο, γρήγορο κι ελαφρύ.

Λίγα μυστικά ακόμα

Τα υλικά είναι ενδεικτικά για ένα πιάτο ομελέτας που μπορούν να φάνε 2 άτομα. Προσαρμόστε το με τα δικά σας δεδομένα (Περισσότερα αυγά ή πιο πολύ κολοκύθι). Το κολοκύθι έχει και νερό οπότε μετά που θα μπει στο τηγάνι αυτό που μένει είναι λιγότερη ποσότητα από την αρχική που τα είχαμε κόψει. Μπορείτε να προσθέσετε λίγο παραπάνω πιπέρι να γίνει πιο πικάντικο. Τρώγεται και σαν κύριο πιάτο αλλά και σαν συνοδευτικό (π.χ. με πατάτες τηγανιτές) Καλή λύση αν σας έχουν μείνει λίγα κολοκύθια και δεν ξέρετε πως να τα κάνετε!! Ευχαριστούμε την ANGOLINA για τις φωτογραφίες βήμα βήμα.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

20 Minutes
2 άτομα
  1. 5-6 μέτρια κολοκύθια
  2. 2-3 αυγά
  3. 0.5 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  4. Αλάδι

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Κόβουμε τα κολοκύθια σε λεπτές ροδέλες.

  2. 2

    Σ ένα αντικολλητικό τηγάνι βάζουμε λάδι να ζεσταθεί και ρίχνουμε τα κολοκύθια μαζί με το κρεμμύδι να πάρουν μία βράση και να μαλακώσουν λίγο.

  3. 3

    Ανακατεύουμε τα αυγά σε ένα μπολ με αλάτι και πιπέρι και μόλις δούμε ότι τα κολοκύθια έχουν βράσει ρίχνουμε τα αυγά.

  4. 4

    Γυρνάμε και από τις δύο μεριές να ψηθεί το αυγό.

Αντιδράσεις

Σχόλια (11)

Athanasia
Athanasia @cook_8449452
Ναι στην κολοκυθοφαγία!
Όοοοχι με τηγανιτές πατάτες, Marion, αλλά με γιαούρτι!!!

Από

A la Marion
A la Marion @cook_8449562
στις
,
Προσπαθώ να μαγειρεύω όταν μπορώ και έχω λίγο χρόνο, καθώς δουλεύω όλη την εβδομάδα.
Δες περισσότερα

Περισσότερες συνταγές του συγγραφέα