Κορμός με 4 μόνο υλικά
Ένας κορμός σοκολατένιος σκέτος πειρασμός!! Φτιάχνετε πανεύκολα και κοστίζει ελάχιστα! Δ-Ο-Κ-Ι-Μ-Α-Σ-Τ-Ε Τ-Ο!!
Λίγα μυστικά ακόμα
Διατηρείται στο ψυγείο, αν βέβαια μείνει κανένα κομμάτι μετά το πρώτο σερβίρισμα, γιατί πραγματικά η γεύση θα σας τρελάνει! Καλή σας όρεξη!
Υλικά
-
3 κουταλιές κακάο
-
1 κουτί ζαχαρούχο γάλα
-
1 πακέτο μπισκότα (είτε πτι-μπερ, είτε digestive)
-
0.5 πλάκα βουτύρου
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Αρχικά βγάζουμε το βούτυρο από το ψυγείο να πάρει θερμοκρασία δωματίου.
-
2
Στη συνέχεια σ'ένα μπωλ ρίχνουμε το ζαχαρούχο γάλα και το βούτυρο και τα ανακατεύουμε με σύρμα.
-
3
Κατόπιν, ρίχνουμε μία-μία τις κουταλιές κακάου και ανακατεύουμε πολύ καλά.
-
4
Σπάμε τα μπισκότα σε μεγάλα κομμάτια και τα ρίχνουμε και αυτά στο μπωλ και ανακατεύουμε με το χέρι.
-
5
Τέλος, σ'ένα κομμάτι αλουμινόχαρτου βάζουμε το μείγμα και το απλώνουμε οριζόντια για να φτιαχτεί ένα μακρόστενο γλυκό σαν κορμός και το τυλίγουμε σφιχτά ώστε να πάρει σχήμα λουκάνικου.
-
6
Πριν το σερβίρουμε το αφήνουμε τουλάχιστον για 4 ώρες στη συντήρηση.
Σχόλια (12)
το ρίχνουμε έτσι όπως είναι ολόκληρο?