Κορμός με σαντιγύ, μερέντα ή μαρμελάδα
Δεν έχετε ξαναφάει τέτοιο πράγμα. Απλά ο καλύτερος!!!
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Χτυπάμε καλά τα αυγά.
-
2
Ρίχνουμε το ζαχαρούχο και έπειτα όλα τα υπόλοιπα υλικά.
-
3
Βουτυρώνουμε ένα ταψί και πασπαλίζουμε με αλεύρι.
-
4
Ρίχνουμε το μίγμα να καλύψει περίπου τα 2/3 του ταψιού.
-
5
Προθερμαίνουμε τον φούρνο.
-
6
Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 15 - 20 λεπτά.
-
7
Βγάζουμε προσεκτικά το παντεσπάνι και το γυρίζουμε ανάποδα.
-
8
Βάζουμε τη γέμιση της αρεσκείας μας και το τυλίγουμε σε ρολό.
-
9
Πασπαλίζουμε με άχνη.
-
10
Κόβουμε σε κομμάτια πάχους 1 δάκτυλο έκαστο.
Σχόλια (12)