Κορμός με ζουμερή γεύση
Κορμός ψυγείου με μπόλικη σοκολάτα. Ιδανικό για τους λάτρεις των σοκολατένιων γλυκών.
Λίγα μυστικά ακόμα
Καλό θα ήταν να ρίξουμε πρώτα το μισό περίπου μείγμα και μετά απο δέκα λεπτά το υπόλοιπο ώστε να απορροφηθεί σταδιακά.Το γλυκό πρέπει να μείνει τουλάχιστον 7-8 ώρες στο ψυγείο.Βuon appetito!!!
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Σπάμε τα μπισκότα και τα τοποθετούμε σε ένα τάπερ μακρόστενο
-
2
Σε μια κατσαρόλα βάζουμε τα υπόλοιπα υλικά
-
3
Ανακατεύουμε σε πολύ σιγανή φωτιά μέχρι να λιώσουν τα υλικά και ομογενοποιηθούν. Προσοχή να μη φτάσουν σε μεγάλη θερμοκρασία. Δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να βράσει το μείγμα.
-
4
Ρίχνουμε το μείγμα μέσα στο τάπερ με τα μπισκότα
-
5
Μετα απο μισή ωρίτσα το βάζουμε στο ψυγείo και σε λίγες ώρες θα είναι έτοιμο
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια (5)