Κορμός Σοκολάτας με παγωτό
Κορμός με μια παγωμένη έκπληξη στο εσωτερικό.
Λίγα μυστικά ακόμα
Η συνταγή είναι δικής μου επινόησης, ελπίζω να σας αρέσει καλή επιτυχία.
Υλικά
-
300 γρ. βιτάμ
-
100 γρ. ζάχαρη άχνη
-
50 γρ. κονιάκ
-
250 γρ. μπισκότα πτι-μπερ
-
100 γρ. φουντούκια ή καρύδια
-
50 γρ. κακάο
-
παγωτό της αρεσκίας μας
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Λιώνουμε το βούτυρο και το κατεβάζουμε απο την φωτιά.
-
2
Μετά προσθέτουμε την άχνη το κονιά και το κακάο και τα ανακατεύουμε καλά.
-
3
Προσθέτουμε τα χοντροκομμένα μπισκότα και τους ξηρούς καρπούς και ανακατεύουμε καλά.
-
4
Απλώστε το μίγμα σε λαδόκολλα και το ανοίγουμε σε αυτο σε πάχος 1 εκ.
-
5
Αφού το ανοίξουμε βάζουμε στο κέντρο ένα μπουκάλι και τυλίγουμε το μίγμα γύρο του και το βάζουμε στην κατάψυξη για περίπου 1 ώρα.
-
6
Αφαιρούμε το μπουκάλι και γεμίζουμε το κενό με το παγωτό της αρεσκίας μας.
Σχόλια (9)