Κορμός τέλειος
Όλες κι όλοι έχουμε φτιάξει ή δοκιμάσει διάφορους κορμούς. Ο συγκεκριμένος έγινε ο αγαπημένος μου από τη στιγμή που τον δοκίμασα. Για την ευκολία παρασκευής του, τα απλά υλικά του, αλλά κυρίως για την υπέροχη γεύση του!
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί και ενσωματώνουμε με τα πτι μπερ τα οποία έχουμε σπάσει σε μια λεκανίτσα.
-
2
Στρώνουμε σε μια μέτρια μακρόστενη φόρμα λαδόκολα και απλώνουμε στον πάτο μείγμα από τον κορμό.
-
3
Κατά μήκος στο κέντρο, στρώνουμε μια σειρά γλυκό κουταλιού.
-
4
Καλύπτουμε με όλο το υπόλοιπο μείγμα μας στα πλαινά και από πάνω.
-
5
Καλύπτουμε την επιφάνεια με ινδοκάρυδο, επιπλέον από αυτό που βάλαμε μέσα.
-
6
Τυλίγουμε με το λαδόχαρτο καλά σαν φάκελο και βάζουμε 2-3 ώρες στον καταψύκτη.
Σχόλια (4)