κύρια φωτογραφία συνταγής Κορμός
malena
malena @cook_8449165

Το γλυκακι αλλαξε!!!!!

Λίγα μυστικά ακόμα

Αν θελουμε μαζι με το σιροπι που θα προσθεσουμε μπορουμε να βαλουμε και αλλα υλικα της αρεσκειας μας οπωςσοκολατα και κοπανισμενους ξηρους καρπους ή βυσσινο και κερασακια κ.α. Αν παλι εχουμε χρονο και διαθεση οταν ξεφορμαρουμε το γλυκο το καλυπτουμε με λιωμενη σοκολατα ασπρη η μαυρη.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

  1. 3 πακετα μπισκότα πτι-μπερ
  2. 1 πακετο βούτυρο αγελαδινό φρεσκο σε θερμοκρασια δωματιου
  3. 1 μπουκαλι σιρόπι σοκολάτας για παγωτο η φράουλας, βύσσινο κλπ
  4. 1 φλιτζάνι κρύο γάλα

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Σπαμε τα μπισκοτα σε μεγαλα κομματια και τα ανακατευουμε με το γαλα.

  2. 2

    Προσθετουμε το βουτυρο και το σιροπι πιεζοντας να γινει ενα ενιαιο μειγμα. Καλυπτουμε μια μακροστενη φορμα με μεμβρανη και γεμιζουμε με το υλικο.

  3. 3

    Παταμε καλα να γεμισουν τα κενα και το τοποθετουμε στην καταψηξη για 3 ωρες. Μετα μπορουμε να το βαλουμε στη συντηρηση.

Αντιδράσεις

Σχόλια

glikoula
glikoula @cook_8474712
ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΟ. ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΠΑΘΑΝ ΠΛΑΚΑ. ΕΦΤΙΑΞΑ ΜΕ ΓΕΥΣΗ ΦΡΑΟΥΛΑΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΟΚΟΛΑΤΑ.

Από

malena
malena @cook_8449165
στις