Κορμός
Το γλυκακι αλλαξε!!!!!
Λίγα μυστικά ακόμα
Αν θελουμε μαζι με το σιροπι που θα προσθεσουμε μπορουμε να βαλουμε και αλλα υλικα της αρεσκειας μας οπωςσοκολατα και κοπανισμενους ξηρους καρπους ή βυσσινο και κερασακια κ.α. Αν παλι εχουμε χρονο και διαθεση οταν ξεφορμαρουμε το γλυκο το καλυπτουμε με λιωμενη σοκολατα ασπρη η μαυρη.
Υλικά
-
3 πακετα μπισκότα πτι-μπερ
-
1 πακετο βούτυρο αγελαδινό φρεσκο σε θερμοκρασια δωματιου
-
1 μπουκαλι σιρόπι σοκολάτας για παγωτο η φράουλας, βύσσινο κλπ
-
1 φλιτζάνι κρύο γάλα
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Σπαμε τα μπισκοτα σε μεγαλα κομματια και τα ανακατευουμε με το γαλα.
-
2
Προσθετουμε το βουτυρο και το σιροπι πιεζοντας να γινει ενα ενιαιο μειγμα. Καλυπτουμε μια μακροστενη φορμα με μεμβρανη και γεμιζουμε με το υλικο.
-
3
Παταμε καλα να γεμισουν τα κενα και το τοποθετουμε στην καταψηξη για 3 ωρες. Μετα μπορουμε να το βαλουμε στη συντηρηση.
Σχόλια