Κότα καρναβάλι
Λίγα μυστικά ακόμα
Μπορούμε να προσθέσουμε 1 κύβο σπιτικό ζωμό κότας για περισσότερη γεύση και εάν θέλουμε μπορούμε να διπλό-πανάρουμε για ακόμα πιο τραγανή κρούστα.
Υλικά
-
300 γρ. φρυγανιά τριμμένη
-
2-3 κουτ. σούπας μουστάρδα
-
400 ml ηλιέλαιο
-
2 αυγά χτυπημένα
-
αλεύρι
-
αλάτι, πιπέρι
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Βράζουμε καλά τα μπουτάκια από το κοτόπουλο 10 λεπτά.
-
2
Στη συνέχεια, τα στραγγίζουμε και τα τοποθετούμε επάνω σε απορροφητικό χαρτί.
-
3
Τα καρυκεύουμε με το αλατοπίπερο και στην συνέχεια τα αλείφουμε με τη μουστάρδα.
-
4
Τα αλευρώνουμε και τα βουτάμε στο χτυπημένο αυγό.
-
5
Τέλος τα πανάρουμε με τη φρυγανιά και τα τηγανίζουμε σε δυνατή θερμοκρασία έως ότου κάνουν μία καλή τραγανή κρούστα.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια