Κοτο-cheese

17 μάγειρες σκοπεύουν να τη μαγειρέψουν
stellarebelou
stellarebelou @cook_8515869

Κοτόπουλο μπουκιές με κάρυ, κρέμα γάλακτος και λιωμένο τυρί. Τι άλλο να πεις!

Λίγα μυστικά ακόμα

Συνοδεύεται άριστα με πατάτες τηγανιτές ή με ρύζι!Αν σας αρέσουν τα πιο πικάντικα, όταν ρίχνετε το κάρυ προσθέστε καυτερή πάπρικα!  Θα το απογειώσει!

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

30 Minutes
4 άτομα
  1. 2 στήθη κοτόπουλου
  2. 1 κ.σ. κάρυ
  3. 200 γρ. γκούντα τριμμένο
  4. αλάτι
  5. πιπέρι
  6. ελαιόλαδο
  7. λίγο χλιαρό νερό

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Πλένουμε και κόβουμε το στήθος σε μικρές μπουκίτσες.

  2. 2

    Το αλατίζουμε και το σωτάρουμε σε ένα τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο.

  3. 3

    Μόλις ξεροψηθεί επιφανειακά ρίχνουμε λίγο χλιαρό νερό και το αφήνουμε να βράσει. Δεν θα πάρει πάνω από 10 λεπτά εφόσον το έχουμε σε μικρές μπουκιές.

  4. 4

    Μόλις εξατμιστεί το νερό και μείνει μόνο το κοτόπουλο στο τηγάνι, ρίχουμε την κρέμα γάλακτος, το κάρυ, λίγο ακόμα αλάτι (μια πρέζα) και λίγο πιπέρι, ανάλογα με το πόσο καυτερό το θέλουμε.

  5. 5

    Ανακατεύουμε να ομογενοποιηθούν τα υλικά και να πήξει ελαφρώς.

  6. 6

    Κατεβάζουμε από τη φωτιά, ρίχνουμε το μείγμα σε ένα ταψί ή πυρέξ και προσθέτουμε το γκούντα τριμμένο. Ανακατεύουμε να πάει παντού και ψήνουμε στον αέρα για ένα τέταρτο και έτοιμο!

Αντιδράσεις

Cooksnaps

Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!

Γκρίζα χειροποίητα σχέδια από μια φωτογραφική μηχανή, ένα τηγάνι και αστέρια που αναδύονται από το τηγάνι

Από

stellarebelou
stellarebelou @cook_8515869
στις