Κοτοκροκέτες
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Βράζουμε το κοτόπουλο. Αφού κρυώσει το ξεκοκκαλίζουμε σε μικρά κομματάκια.
-
2
Ψιλοκόβουμε το ζαμπόν και το μπέικον και τρίβουμε και την κεφαλογραβιέρα.
-
3
Τα βάζουμε όλα μαζί σε ένα μπολ μαζι με τη μουστάρδα το αλάτι και το πιπέρι και προσθέτουμε και τη μπεσαμέλ. Τα ανακατεύουμε πολύ καλά.
-
4
Τα πλάθουμε σε μακρόστενα ραβδάκια και τα βουτάμε στο αυγό και στη φρυγανιά. Στο στάδιο αυτό μπορούμε να τα διατηρήσουμε στην κατάψυξη.
-
5
Όταν θελήσουμε τα τηγανίζουμε σε καυτό λάδι.
Σχόλια (10)