Κοτόπιτα με μανιτάρια
Λίγα μυστικά ακόμα
Αντί για κασέρι μπορούμε να χρησιμοποήσουμε οποιοδήποτε τυρί λιώνει. Μπορούμε να αυξήσουμε την ποσότητα των μανιταριών, αν το επιθυμούμε.
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Βράζουμε το κοτόπουλο. Αφού βράσει, το κόβουμε σε πολύ μικρά κομμάτια.
-
2
Στην ίδια κατσαρόλα βάζουμε λίγο λάδι και τσιγαρίζουμε το κρεμμυδι και τα μανιτάρια.
-
3
Προσθέτουμε το κοτόπουλο και ρίχνουμε και τις 3 κουταλιές αλεύρι. Τα ανακατεύουμε και σιγά σιγά ρίχνουμε το γάλα. Βάζουμε αλάτι και πιπέρι και κατεβάζουμε από τη φωτιά.
-
4
Αλείφουμε το ταψί με λίγο λάδι και τοποθετούμε το ένα φύλλο σφολιάτας. Ρίχνουμε τη γέμιση και από πάνω στρώνουμε το κασέρι. Κλείνουμε με το δεύτερο φύλλο.
-
5
Αλείφουμε τη σφολιάτα με το αυγό και τρυπάω με ένα πιρούνι για να μη φουσκώσει.
-
6
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς. Μόλις ροδίσει είναι έτοιμη.
Σχόλια (6)