Κοτόπιτα Στέλλας
Μια δική μου συνταγή κοτόπιτας πεντανόστιμη.
Υλικά
-
2 κομμάτια στήθος κοτόπουλο
-
φύλλο ζύμη φύλλου κουρού ή ανοίγουμε δικό μας
-
1 κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο
-
1 πιπεριά ψιλοκομμένη
-
2 κ.σ. ντοματοπολτό
-
λίγο μαϊντανό
-
αλατοπίπερο
-
3 κ.σ. μουστάρδα
-
3 κ.σ . λάδι
-
1 ποτήρι κρασί λευκό
-
κεφαλογραβιέρα τριμμένη
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Κόβουμε το κοτόπουλο σε κομματάκια και το μαρινάρουμε από την πρώτη ημέρα. Βάζουμε το κοτόπουλο με την μουστάρδα, το αλατοπίπερο και το μισό ποτήρι κρασ΄πακι,το βάζουμε στο ψυγείο σκεπασμένο.
-
2
Στο τηγάνι βάζουμε το κρεμμύδι με την πιπεριά και λίγο λαδάκι για να το σωτάρουμε.
-
3
Προσθέτουμε το κοτόπουλο με την μαρινάρα, τον ντοματοπολτό, το υπόλοιπο κρασάκι και λίγο νεράκι για να μαλακώσει το κοτόπουλο περίπου 1/2 ώρα.
-
4
Βάζουμε το 1 φύλλο στο ταψί, προσθέτουμε το κοτόπουλο και βάζουμε το τυράκι (αναλόγως πόσο θέλετε) βάλτε και το άλλο φύλλο από πάνω και ψήστε για 40 λεπτά περίπου (μέχρι να ψηθεί το φύλλο) στους 170 βαθμούς.
Σχόλια (3)