Κοτόπουλο α λα κρεμ
Κοτόπουλο με μπεικον και κρέμα γάλακτος. Μία γρήγορη και εύκολη συνταγή. Γαρνίρεται με ρύζι .
Υλικά
-
2 φιλέτα κοτόπουλο
-
10 φέτες μπέικον
-
750 μλ. κρέμα γάλακτος
-
αλάτι, πιπέρι, πάπρικα, ρίγανη
-
1 κουταλιά βούτυρο
-
1 κουταλιά μουστάρδα
-
100 γρ. παρμεζάνα τριμμένη
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Κόβουμε σε κομματάκια το κοτόπουλο και το τσιγαρίζουμε με το βούτυρο, ριχνουμε στην συνέχεια και το μπέικον και το τσιγαρίζουμε και αυτό.
-
2
Προσθέτουμε το αλάτι, το πιπέρι, την πάπρικα, τη ρίγανη και τη μουστάρδα και ανακατεύμε καλά.
-
3
Βάζουμε την κρέμα γάλακτος και αφήνουμε να βράσει 3 λεπτά, πριν το τέλος προσθέτουμε την παρμεζάνα.
Σχόλια (31)