Κοτόπουλο De Tina
Υλικά
-
1 πακέτο ανάμικτα λαχανικά ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ
-
1 μαγιονέζα HELMANS
-
αλάτι, πιπέρι
-
πατατάκια LAYS με αλάτι το μεγάλο σακκουλάκι
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Βράζω το κοτόπουλο. Αφού κρυώσει το ξεκοκαλλίζω και το κάνω μικρά κομματάκια και το βάζω σε ένα πυρέξ.
-
2
Προσθέτω αλάτι, πιπέρι, μαγιονέζα (εγώ βάζω λίγο παραπάνω από το μισό κουτί) και προσθέτω τα λαχανικά που έχω βράσει πριν για 3 λεπτά.
-
3
Τα ανακατεύω όλα μαζί και από επάνω προσθέτω τα πατατάκια ψιλοκομμένα (με το χέρι) μέχρι να σκεπαστεί το πυρέξ.
-
4
Ψήνω στους 170 βαθμούς μέχρι να ροδίσουν.
Σχόλια (7)