Κοτόπουλο ελευθέρας βοσκής με πιπεριές
Κοτόπουλο πού όλοι αγαπάνε
Λίγα μυστικά ακόμα
TIP για τραγανή πατάτα. Μόλις κάψει το λάδι βάζουμε τίς πατάτες στό τηγάνι,τις ανακατεύουμε λίγο και χαμηλώνουμε στο 1,5. Μόλις μαλακώσουν δυναμώνουμε στο 3 και τις αφήνουμε να χρυσίσουν. Ετοιμες και τραγανές μέχρι την τελευταία! ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Τσιγαρίζουμε με ελαιόλαδο το κρεμύδι και το σκόρδο.
-
2
Προσθέτουμε το κοτόπουλο και μόλις ροδίσει βάζουμε τα υπόλοιπα υλικά.
-
3
Σκεπάζουμε με νερό και σιγοβράζουμε μέχρι να μαλακώσει και να δέσει η σάλτσα του.
-
4
Συνοδεύουμε με τηγανητή τραγανή πατάτα ή ρύζι σπυρωτό.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια