Κοτόπουλο λαδορίγανη 2
Εύκολη συνταγή με υλικά λίγα και καλά!!
Recipe by kokos-dio
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Σε φαρδιά κατσαρόλα βάζουμε μία κουταλιά ελαιόλαδο και τσιγαρίζουμε το κοτόπουλο μαζί με το κρεμμύδι και το σκόρδο τα οποία έχουμε ψιλοκόψει μέχρι να ροδίσει το κοτοπουλάκι.
-
2
Προσθέτουμε το νερό, το ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι. Μόλις πάρει βράση χαμηλώνουμε τη φωτια και σιγοβράζουμε για σαρανταπέντε λεπτα. Αν χρειαστεί προσθέτουμε νεράκι.
-
3
Δέκα λεπτα πριν το τέλος ρίχνουμε το λεμόνι και τη ρίγανη.
Σχόλια (12)