Κοτόπουλο μαριναρισμένο σε μπύρα και μπαχαρικά
Παϊδάκια ή μερίδες κοτόπουλου μαριναρισμένο σε μπύρα, πάπρικα και λεμόνι!
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Καθαρίζουμε, πλένουμε καλά τις μερίδες ή τα παϊδάκια, αφαιρούμε την πέτσα. Τρυπάμε κάθε μερίδα ή παϊδάκι πολλές φορές με πιρούνι ώστε να τραβήξει όλες τις γεύσεις. Ρίχνουμε σε μεγάλο μπολ την μπύρα με τα μπαχαρικά-σκόρδο, λάδι και κοτόπουλο, σκεπάζουμε και αφήνουμε στο ψυγείο αρκετές ώρες ή όλη τη νύχτα να πάρει τα αρώματα.
-
2
Βάζουμε σε πυρέξ λαδωμένο και ψήνουμε στο φούρνο ή σε ταψί με λαδόκολλα και ψήνουμε στο γκριλ γύρω στα 20' από κάθε πλευρά.
-
3
Αφήνουμε να ροδίσει πολύ καλά!
Σχόλια (2)