κύρια φωτογραφία συνταγής Κοτόπουλο με cream cheese
pappi
pappi @cook_8489414

Ένα πεντανόστιμο και γρήγορο πιάτο για κάθε περίσταση.

Λίγα μυστικά ακόμα

Σερβίρεται ζεστό. Απίθανη γεύση και σίγουρο αποτέλεσμα. Γίνεται επίσης και με χοιρινές μπουκιές ή ψαρονέφρι.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

45 Minutes
6 άτομα
  1. 6 φιλέτα από μπούτι κοτόπουλου
  2. 1 κρεμμύδι τριμμένο
  3. 1/2 ποτήρι κρασιού λευκό ξηρό κρασί
  4. λίγο νερό
  5. 1 πακέτο cream cheese (150gr) boursin (με βότανα, μυρωδικά και σκόρδο)
  6. λίγο αλάτι
  7. λίγη πάπρικα

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Τσιγαρίζουμε το κοτόπουλο μαζί με το κρεμμύδι σε καυτό λάδι μέχρι να ροδίσουν καλά όλα τα κομμάτια.

  2. 2

    Σβήνουμε με το κρασί.

  3. 3

    Προσθέτουμε νερό τόσο ώστε να καλυφθούν ελαφρώς τα κομμάτια του κοτόπουλου.

  4. 4

    Σιγοβράζουμε για 30 λεπτά περίπου.

  5. 5

    Ρίχνουμε το cream cheese και το αναμειγνύουμε μέσα στο φαγητό μέχρι να δέσει η σάλτσα.

  6. 6

    Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και σβήνουμε τη φωτιά.

  7. 7

    Πασπαλίζουμε με πάπρικα το φαγητό και λίγο αλάτι αφού δοκιμάσουμε πρώτα τη γεύση (μπορεί να μη χρειαστεί).

  8. 8

    Σερβίρεται με ρύζι σπυρωτό βρασμένο σε ζωμό κοτόπουλου.

Αντιδράσεις

Από

pappi
pappi @cook_8489414
στις