κύρια φωτογραφία συνταγής Κοτόπουλο με φέτα και μαιντανό
χανια
χανια @cook_8456812

Κοτόπουλο στην κατσαρόλα με φέτα και μαιντανό.

Λίγα μυστικά ακόμα

ΠΡΟΣΟΧΗ μην βάλετε αλάτι διότι έχετε βάλει φέτα και θα γίνει αλμυρό. Αν το κοτόπουλο ειναι χωριάτικο και εχει λίπος θα βάλετε λιγότερο λάδι. Το συνοδεύουμε με πατάτες τηγανιτές.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

5 άτομα
  1. 1 κιλό κοτόπουλο
  2. 200 γρ. φέτα
  3. 1 κρεμύδι (μεγάλο)
  4. 1 ματσάκι μαιντανό
  5. κρασί (1 κρασοπότηρο)
  6. λάδι (1 νεροπότηρο)
  7. νερό (1 νεροπότηρο)
  8. πιπερι

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Κόβουμε το κοτόπουλο σε κομμάτια και το βάζουμε στην κατσαρόλα με λάδι.

  2. 2

    Το αφήνουμε σε δυνατή φωτιά ανακατεύοντάς το συνέχεια να κάνει κρούστα.

  3. 3

    Ρίχνουμε το κρεμύδι αφού το έχουμε ψιλοκόψει.

  4. 4

    Τα τσιγαρίζουμε λίγα λεπτά και ρίχνουμε λίγο κρασί χαμηλώνουμε την φωτιά και αφήνουμε να ψηθούν για 10 λεπτά.

  5. 5

    Προσθέτουμε το νερό, το πιπέρι και το αφήνουμε να σιγοβράσει μέχρι να μισοψηθεί το κοτόπουλο.

  6. 6

    Μετά τρίβουμε την φέτα στα χέρια μας και την βάζουμε μέσα στη κατσαρόλα.

  7. 7

    Ανακατεύουμε καλά και όταν ειναι έτοιμο το κοτόπουλο ρίχνουμε τον ψιλοκομένο μαιντανό.

  8. 8

    Το αφήνουμε να πάρει δυο βράσεις και ειναι έτοιμο για σερβίρισμα.

Αντιδράσεις

Cooksnaps

Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!

Γκρίζα χειροποίητα σχέδια από μια φωτογραφική μηχανή, ένα τηγάνι και αστέρια που αναδύονται από το τηγάνι

Σχόλια (3)

ΝΤΙΝΑΘΗΒΑ
ΝΤΙΝΑΘΗΒΑ @cook_8452751
Πάρα πολύ ωραίο φαγητό.Του έβαλα λίγη κόκκινη σάλτσα και το ταίριαξα με χυλοπιτούλες.Έγινε τέλειο!!!

Από

χανια
χανια @cook_8456812
στις