Κοτόπουλο με φέτα και μαιντανό
Κοτόπουλο στην κατσαρόλα με φέτα και μαιντανό.
Λίγα μυστικά ακόμα
ΠΡΟΣΟΧΗ μην βάλετε αλάτι διότι έχετε βάλει φέτα και θα γίνει αλμυρό. Αν το κοτόπουλο ειναι χωριάτικο και εχει λίπος θα βάλετε λιγότερο λάδι. Το συνοδεύουμε με πατάτες τηγανιτές.
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Κόβουμε το κοτόπουλο σε κομμάτια και το βάζουμε στην κατσαρόλα με λάδι.
-
2
Το αφήνουμε σε δυνατή φωτιά ανακατεύοντάς το συνέχεια να κάνει κρούστα.
-
3
Ρίχνουμε το κρεμύδι αφού το έχουμε ψιλοκόψει.
-
4
Τα τσιγαρίζουμε λίγα λεπτά και ρίχνουμε λίγο κρασί χαμηλώνουμε την φωτιά και αφήνουμε να ψηθούν για 10 λεπτά.
-
5
Προσθέτουμε το νερό, το πιπέρι και το αφήνουμε να σιγοβράσει μέχρι να μισοψηθεί το κοτόπουλο.
-
6
Μετά τρίβουμε την φέτα στα χέρια μας και την βάζουμε μέσα στη κατσαρόλα.
-
7
Ανακατεύουμε καλά και όταν ειναι έτοιμο το κοτόπουλο ρίχνουμε τον ψιλοκομένο μαιντανό.
-
8
Το αφήνουμε να πάρει δυο βράσεις και ειναι έτοιμο για σερβίρισμα.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια (3)