Κοτόπουλο με καλαμπόκι και μπέικον
Διαφορετικό και πολύ νόστιμο.
Λίγα μυστικά ακόμα
Δεν ξέρω από που είναι αυτή η συνταγή αλλά την φτιάχνω χρόνια. Αν σας αρέσουν τα ξινούτσικα φαγητά θα το λατρέψετε!! Εγώ το συνοδευεω με πατάτες τηγανιτές
Υλικά
-
2 πακέτα φιλέτο κοτόπουλο σε μερίδες ή μπουτάκια
-
1/4 μπέικον ψιλοκομμένο
-
1 κονσέρβα καλαμπόκι στραγγισμένο.
-
1 πράσινη πιπεριά σε λωρίδες
-
7-8 κουταλιές της σούπας μουστάρδα
-
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
-
2 λεμόνια
-
Αλάτι και πιπέρι
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Μαρινάρουμε το κοτόπουλο με την μουστάρδα για 3/4 της ώρας.
-
2
Τσιγαρίζω το κρεμμυδάκι.
-
3
Προσθέτω το κοτόπουλο.
-
4
Αλατοπιπερώνω και σβήνω με λεμόνι.
-
5
Βράζω για 30 λεπτά. 'Ισως χρειαστεί λίγο νεράκι.
-
6
Μετά προσθέτω μπέικον και πιπεριά.
-
7
Μόλις μαλακώσει η πιπεριά προσθέτω και καλαμπόκι να πάρει 3-4 βράσεις.
Σχόλια (6)