κύρια φωτογραφία συνταγής Κοτόπουλο με κρούστα από μαγιονέζα και παρμεζάνα
ναταλια
ναταλια @cook_8455771
,

Λίγα μυστικά ακόμα

Αυτη η συνταγη ειναι του κ. Λουκάκου για γνωστη μαγιονεζα και μολις την είδα ,την έκανα κι ενθουσιάστηκα! Το κοτόπουλο βγαίνει πραγματικα ζουμερό. Παρότι ο σεφ προτείνει να μην αλατίσουμε το κοτόπουλο γιατι η παρμεζάνα είναι ήδη αλμυρή, εγώ θα πρότεινα να αλατισετε ελαφρά το κοτόπουλο. Επίσης εγω στο μείγμα πρόσθεσα σκόνη σκόρδο γιατι μας αρέσει πολύ.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

40 Minutes
  1. 600 γρ. κοτόπουλο στήθος
  2. 150 γρ. παρμεζάνα, τριμμένη
  3. 100 γρ. φρυγανιά, τριμμένη
  4. 5 γρ. θυμάρι, ψιλοκομμένο
  5. αλάτι - πιπέρι
  6. προαιρετικα σκόρδο σε σκονη ή σκορδο λιωμενο

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Προθέρμανετε τον φούρνο στους 180oC.

  2. 2

    Ανακατέψτε σε ένα μπόλ όλα τα υλικά εκτός από το κοτόπουλο.

  3. 3

    Τοποθέτηστε τα φιλέτα σε λαδόκολλα και αλείψτε τα με το μίγμα της μαγιονέζας.Θα γινει ενα παχύ στρώμα, μη το φοβηθείτε.

  4. 4

    Ψήστε τα φιλέτα μέχρι να πάρουν ωραίο και χρυσαφένιο χρώμα. Χρειάζεται περιπου 35 λεπτα αλλά καλύτερα μια και ο κάθε φουρνος ειναι διαφορετικός να το ελέγχετε. Καλη επιτυχία!

Αντιδράσεις

Cooksnaps

Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!

Γκρίζα χειροποίητα σχέδια από μια φωτογραφική μηχανή, ένα τηγάνι και αστέρια που αναδύονται από το τηγάνι

Σχόλια

nikolas360
nikolas360 @nikolas360
Πολύ νόστιμο και αρκετά εύκολο. Σε βγάζει ασπροπρόσωπο για πολλά γεύματα.
Αν το θέλετε λίγο πιο "light" δοκιμάστε με light μαγιονέζα.

Από

ναταλια
ναταλια @cook_8455771
στις
,

Περισσότερες συνταγές του συγγραφέα