Κοτόπουλο με κρούστα από μαγιονέζα και παρμεζάνα
Λίγα μυστικά ακόμα
Αυτη η συνταγη ειναι του κ. Λουκάκου για γνωστη μαγιονεζα και μολις την είδα ,την έκανα κι ενθουσιάστηκα! Το κοτόπουλο βγαίνει πραγματικα ζουμερό. Παρότι ο σεφ προτείνει να μην αλατίσουμε το κοτόπουλο γιατι η παρμεζάνα είναι ήδη αλμυρή, εγώ θα πρότεινα να αλατισετε ελαφρά το κοτόπουλο. Επίσης εγω στο μείγμα πρόσθεσα σκόνη σκόρδο γιατι μας αρέσει πολύ.
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Προθέρμανετε τον φούρνο στους 180oC.
-
2
Ανακατέψτε σε ένα μπόλ όλα τα υλικά εκτός από το κοτόπουλο.
-
3
Τοποθέτηστε τα φιλέτα σε λαδόκολλα και αλείψτε τα με το μίγμα της μαγιονέζας.Θα γινει ενα παχύ στρώμα, μη το φοβηθείτε.
-
4
Ψήστε τα φιλέτα μέχρι να πάρουν ωραίο και χρυσαφένιο χρώμα. Χρειάζεται περιπου 35 λεπτα αλλά καλύτερα μια και ο κάθε φουρνος ειναι διαφορετικός να το ελέγχετε. Καλη επιτυχία!
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια
Αν το θέλετε λίγο πιο "light" δοκιμάστε με light μαγιονέζα.