Κοτόπουλο με μουστάρδα και τυρί κρέμα
Ένας νόστιμος τρόπος μαγειρέματος του κοτόπουλου με αρκετά λαχανικά!
Υλικά
-
800 γρ. κοτόπουλο φιλέτο (απο στήθος), κομμένο σε μπαστουνάκια
-
1 καρότο κομμένο σε μπαστουνάκια
-
1 κρεμμύδι κομμένο σε φέτες
-
1 πιπεριά κόκκινη κομμένη σε μπαστουνάκια
-
1 πιπεριά πράσινη κομμένη σε μπαστουνάκια
-
1 σφηνάκι κονιάκ
-
2 κ.σ μουστάρδα
-
3 κ.σ τυρί κρέμα
-
1 κ.γ. κάρυ
-
αλάτι
-
πιπέρι
-
4-5 κ.σ. λάδι
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Σε μια κατσαρόλα ή σε ένα γουόκ σωτάρουμε στο λάδι το κοτόπουλο.
-
2
Προσθέτουμε το κρεμμύδι, το καρότο, και τις πιπεριές.
-
3
Σβήνουμε με το κονιάκ.
-
4
Καρυκεύουμε με το κάρυ, το αλάτι και το πιπέρι.
-
5
Προσθέτουμε λίγο νερό και αφήνουμε να βράσει για 20 λεπτά περίπου.
-
6
Στο τέλος ενώνουμε το τυρί κρέμα με την μουστάρδα, τα προσθέτουμε στο φαγητό και ανακατεύουμε απαλά.
-
7
Αφήνουμε να πήξει για 5 λεπτά.
Σχόλια (32)