κύρια φωτογραφία συνταγής Κοτόπουλο με μουστάρδα στο λαδόχαρτο
efouliw
efouliw @cook_8451057

Ένα πολύ νόστιμο πιάτο που θα αρέσει σε όλους τους λάτρεις της μουστάρδας αλλά και στα μικρά παιδιά!

Λίγα μυστικά ακόμα

Αντι για μπουτάκια μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στήθος (για ακόμα πιο ελαφρύ αποτέλεσμα) ή και μισό ή ολόκληρο κοτόπουλο. Σε αυτη την περίπτωση ίσως αλλάζει ο χρόνος ψησίματος. Η μουστάρδα μπορέι να είναι καυτερή ή απαλή ανάλογα με το γούστο σας. Εγώ σας προτείνω αυτή που είναι με ελαιόλαδο, ρίγανη και θυμάρι απο μία συγκεκριμένη μάρκα. Δίνει το πίο γευστικό αποτέλεσμα. Εγγυημένα..

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

98 Minutes
4 άτομα
  1. 8 μπουτάκια κοτόπουλου
  2. ελαιόλαδο
  3. πάπρικα, ρίγανη, αλάτι
  4. και βέβαια λαδόχαρτο και αλουμινόχαρτο

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Απλά αλατήστε το κοτόπουλο, αλείψτε το με όση μουστάρδα χρειαστέι ωστε να το καλύψει όλο (όσο πιο πολύ τόσο καλύτερα), πασπαλήστε με πάπρικα και ρίγανη.

  2. 2

    Κόψτε ενα κομμάτι λαδόχαρτο που να έιναι διπλάσιο από το πλάτος του ταψιού που θα χρησιμοποιήσετε και κόψτε ομοίως το αλουμινόχαρτο.

  3. 3

    Βάλτε στον πάτο το αλουμινόχαρτο, απο πάνω το λαδόχαρτο και μέσα το κοτόπουλο. Βάλτε λίγο λάδι απο πάνω και έπειτα κλέιστε καλά το λαδόχαρτο διπλώνοντας τις 2 ακρες και τέλος το αλουμινόχαρτο ωστέ να σκεπάζεται το λαδόχαρτο.

  4. 4

    Βάλτε σε προθερμασμένο στους 180 βαθμους φούρνο για 2μιση ώρες περίπου.

  5. 5

    Απολαύστε το με τηγανιτές πατάτες, με ρύζι ή απλα με μια πλούσια σαλάτα εποχής.. Χαμηλά λιπαρά και πολλή γεύση. Τα παιδιά θα το λατρέψουν!

Αντιδράσεις

Σχόλια (31)

Βιβη Μιχου
Βιβη Μιχου @cook_26354587
Καλησπέρα μπράβο σας πολυ ωραια συνταγή. Έγινε λουκουμι. Έβαλα τρία μεγάλα μπουτια κοτόπουλου σε 1,5 ώρα στους 200 βαθμους αέρα. Ευχαριστώ πολύ.

Από

efouliw
efouliw @cook_8451057
στις