Κοτόπουλο με σως μουστάρδα
Κοτόπουλο με σως μουστάρδα. Μια εύκολη και γρήγορη συνταγή με κομματάκια κοτόπουλο βρασμένο και τηγανισμένο με σάλτσα κρασιού και μουστάρδας.
Λίγα μυστικά ακόμα
Μην αφήσετε τη σάλτσα να πήξει πολύ.Μπορείτε να το σερβίρετε με ρύζι ή μακαρόνια ή μπορείτε να το βάλετε σε πήλινο με παραπάνω τυρί από πάνω.Καλή όρεξη
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Γεμίζουμε την κατσαρόλα μας με 1 λίτρο νερό και βράζουμε τα φιλέτα μας για περίπου 45 λεπτά
-
2
Κόβουμε της πιπεριές, τα κρεμμύδια και το σκόρδο σε κυβάκια για να μην λιώσουν. Τα τσιγαρίζουμε μέσα στην κατσαρόλα μας που έχουμε κρατήσει 2 ποτηράκια του κρασιού ζουμί
-
3
Σε έναν δίσκο κόβουμε τα φιλέτα σε κομμάτια και τα αλατίζουμε. Βάζουμε το πιπέρι και τα βάζουμε όλα μαζί στην κατσαρόλα να πάρουν μια βράση
-
4
Φτιάχνουμε τη σως βάζοντας κρασί και την μουστάρδα σε ένα μπολ και ανακατεύουμε μέχρι να λιώσει
-
5
Την ρίχνουμε στην κατσαρόλα μας, χαμηλώνουμε την φωτιά
-
6
Το αφήνουμε λίγο να τραβήξει το ζουμί, κλείνουμε τη φωτιά και ρίχνουμε το τυρί. Αφήνουμε να λιώσει και είναι έτοιμο για σερβίρισμα
Σχόλια