Κοτόπουλο στήθος με παρμεζάνα
Λίγα μυστικά ακόμα
Μπορείτε να το συνδιάσετε με μακαρόνια. Βαζετε τα μακαρονια μέσα σε ένα πιάτο και απο πάνω το κοτόπουλο και σχηματιζεις με την σάλτα κυκλο γύρω απο τα μακαρόνια.
Υλικά
-
1 αυγό
-
πιπέρι
-
αλάτι
-
πάπρικα
-
σκόρδο σκόνη
-
λίγο λάδι για το ταψί
-
55 γρ καπίρα (τριμμένη φρυγανιά για πανέ)
-
2 φιλέτα κοτόπουλο
-
55 γρ τυρί μοτσαρέλα τριμμένο
-
40 γρ παρμεζάνα τριμμένη
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς.
-
2
Λαδώνουμε ελαφριά ενα ταψί.
-
3
Χτυπούμε το αυγό σε ένα μπόλ μαζί με λιγο πιπέρι, αλάτι, πάπρικα και σκόρδο σκόνη.
-
4
Κόβουμε το στήθος κοτοπούλου στην μέση για να σχηματίσουμε καρδία, το χτυπαμε ελαφρώς το κοτόπουλο με το εργαλείο.
-
5
Βουτάμε το κοτόπουλο στο αυγο και μετά το πανάρουμε.
-
6
Βαζω τα κομμάτια στο λαδομένο ταψί και μετά στο φούρνο για 40 λεπτά μέχρι να κοκκινισουν.
-
7
Προσθετουμε την σαλτσα στο ταψι που ειναι ήδη το κοτοπουλο. Βαζω πάνω στο κοτόπουλο την μοτσαρέλα και απο πανω την παρμεζάνα.
-
8
Τα βάζω ακόμη 10 λεπτά μέχρι να λιώσει το τυρί και να ζεσταθεί η σάλτσα.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια