Κοτόπουλο ταντούρι
Γρήγορη και νόστιμη συνταγή για απολαυστικό μαλακό κοτόπουλο.
Λίγα μυστικά ακόμα
Το να περάσετε τα κοτόπουλα στα στικ για σουβλάκια είναι προαιρετικό. Μπορούμε να τα βάλουμε κατευθείαν σε ένα ταψί. Επίσης, μερικές φορές όταν θέλω να ετοιμάσω κάτι γρήγορο να τσιμπήσουμε το βράδυ, δεν τα βάζω στο ψυγείο. Τα ετοιμάζω και τα ψήνω κατευθείαν και γίνονται εξίσου νόστιμα και μαλακά.
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Πλένουμε καλά το κοτόπουλο και το κόβουμε σε κυβάκια.
-
2
Σε ένα μπωλ, ανακατεύουμε όλα τα υλικά καλά μέχρι να γίνει ομοιογενές μίγμα.
-
3
Ρίχνουμε μέσα στο μπωλ τα κομμάτια κοτόπουλο και ανακατεύουμε καλά για να πάει το μίγμα σε όλη την επιφάνεια του κοτόπουλου.
-
4
Περνάμε ένα ένα τα κοτόπουλα σε ξύλινα στικ για σουβλάκια.
-
5
Αφήνουμε στο ψυγείο όλο το βράδυ.
-
6
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180-200 βαθμούς μέχρι να ροδίσουν λίγο.
Σχόλια (8)