Κοτόπουλο της άνοιξης
Στήθος κοτόπουλο με χρωματιστές πιπεριές, ανανά και πάπρικα.
Λίγα μυστικά ακόμα
Μην ανακατεύετε συνέχεια διότι θα λιώσουν οι πιπεριές και ο ανανάς.Μη βάλετε πολύ λάδι στο τσιγάρισμα.Μπορείτε πριν σβήσετε το φαγητό να βάλετε 1/2 κουταλιά της σούπας γιαούρτι στραγγιστό. Μην το φοβάστε δένει και χωρίς κρέμα γάλακτος ή γιαούρτι.Συνοδεύεται υπέροχα με ρύζι μπασμάτι και πένες τρικολόρε. Καλή επιτυχία!!
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο αφού τα έχουμε πολτοποιήσει στο μιξεράκι.
-
2
Κόβουμε το κοτόπουλο σε μπουκίτσες.
-
3
Το τσιγαρίζουμε.
-
4
Ρίχνουμε 1/2 ποτήρι άσπρο κρασί.
-
5
Αφού εξατμιστεί το οινόπνευμα ρίχνουμε τις πιπεριές και τον ανανά.
-
6
Λίγο πριν πιει τα υγρά του ρίχνουμε την πάπρικα και ανακατεύουμε.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια