Κοτόπουλο του 20λεπτου
Γίνεται σε 20 ακριβώς λεπτά, είναι ελαφρύ και παραμένει μαλακό.
Λίγα μυστικά ακόμα
Παραμένει μαλακό και την επόμενη μέρα και τρώγεται ευχάριστα χωρίς καν ζέσταμα. Είναι πολύ ελαφρύ και εξαιρετικά εύκολο.
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Κόβουμε το φιλέτο κοτόπουλου σε λεπτές φέτες.
-
2
Βάζουμε ένα αντικολλητικό τηγάνι στη φωτιά και καίμε πολύ καλά.
-
3
Προσθέτουμε ελάχιστο λάδι και σωτάρουμε το κοτόπουλο ως να ασπρίσει.
-
4
Προσθέτουμε αλάτι πιπέρι και κουρκουμά.
-
5
Σβήνουμε με το κρασί.
-
6
Χαμηλώνουμε το μάτι και σκεπάζουμε το τηγάνι.
-
7
Μετά από περίπου 15 λεπτά, θα πρέπει να έχει σχεδόν εξατμιστεί το κρασί.
-
8
Δυναμώνουμε το μάτι και ρίχνουμε το χυμό του λεμονιού και την μουστάρδα.
-
9
Αφήνουμε ως να εξατμιστεί το λεμόνι και να δημιουργηθεί ελαφριά σαλτσούλα.
-
10
Σερβίρουμε με ρύζι ή μόνο με σαλάτα.
Σχόλια