kimwlos
kimwlos @kimwlos
Αθήνα, Αττική, Ελλάδα

Γίνεται σε 20 ακριβώς λεπτά, είναι ελαφρύ και παραμένει μαλακό.

Λίγα μυστικά ακόμα

Παραμένει μαλακό και την επόμενη μέρα και τρώγεται ευχάριστα χωρίς καν ζέσταμα.  Είναι πολύ ελαφρύ και εξαιρετικά εύκολο.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

38 Minutes
1 άτομο
  1. ελάχιστο λάδι
  2. αλάτι
  3. πιπέρι
  4. 1/2 ποτήρι λευκό ξηρό κρασί
  5. χυμό απο 1/2 λεμόνι
  6. 1 κουτ.γλ. μουστάρδα

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Κόβουμε το φιλέτο κοτόπουλου σε λεπτές φέτες.

  2. 2

    Βάζουμε ένα αντικολλητικό τηγάνι στη φωτιά και καίμε πολύ καλά.

  3. 3

    Προσθέτουμε ελάχιστο λάδι και σωτάρουμε το κοτόπουλο ως να ασπρίσει.

  4. 4

    Προσθέτουμε αλάτι πιπέρι και κουρκουμά.

  5. 5

    Σβήνουμε με το κρασί.

  6. 6

    Χαμηλώνουμε το μάτι και σκεπάζουμε το τηγάνι.

  7. 7

    Μετά από περίπου 15 λεπτά, θα πρέπει να έχει σχεδόν εξατμιστεί το κρασί.

  8. 8

    Δυναμώνουμε το μάτι και ρίχνουμε το χυμό του λεμονιού και την μουστάρδα.

  9. 9

    Αφήνουμε ως να εξατμιστεί το λεμόνι και να δημιουργηθεί ελαφριά σαλτσούλα.

  10. 10

    Σερβίρουμε με ρύζι ή μόνο με σαλάτα.

Αντιδράσεις

Από

kimwlos
kimwlos @kimwlos
στις
Αθήνα, Αττική, Ελλάδα
Φτάσε όπου δεν μπορείς!!! Είμαι η kimwlos (με σήμα την φώκια), κατά κόσμον Δήμητρα μέλος της συνταγοπαρέας από το 2011. Γιαννιώτισσα γέννημα θρέμμα αλλά και κρητικιά εκ γάμου. Αγαπώ το καλό φαγητό, λατρεύω τη ζαχαροπλαστική και πάντα μου αρέσει να δοκιμάζω νέες συνταγές. Στο ελεύθερο χρόνο μου μαθαίνω παραδοσιακούς χορούς. Μεγάλη αγάπη η Κρήτη και η παράδοση, είτε μαγειρική είτε χορευτική είτε μουσική, είμαι κορίτσι παραδισιακό πως να το κάνουμε. Θα με βρεις και στο instagram: https://www.instagram.com/kimwlos/ Όλες οι συνταγές μου και στο cookwithdimitra.com
Δες περισσότερα