κύρια φωτογραφία συνταγής Κοτόπουλο του αμπελουργού

Κοτόπουλο του αμπελουργού

5 μάγειρες σκοπεύουν να τη μαγειρέψουν
ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ @cook_8449017

Στο κεντρο του πιατου στηνουμε το κοτόπουλο κομμένο σε χοντρες ροδέλες, γυρω γυρω το γαρνι και πάνω από το κοτόπουλο περιχύνουμε αρκετη σάλτσα.

Λίγα μυστικά ακόμα

Γενικα η συνταγή είναι μυστικη. Ευχαριστω. Διαλεξτε λευκό κρασί. Επιδορπιο φρουτα.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

4 ατομα
  1. 4 στηθη κοτόπουλο
  2. αμπελοβλασταρα
  3. αμπελοφυλλα
  4. τυρί φέτα σε ραβδους 4 τεμαχια
  5. αλάτι, πιπέρι
  6. Υλικά για το γαρνι
  7. πατάτες ποσε
  8. σταφυλι χωρίς κουκουτσι
  9. μανιτάρια φρέσκα
  10. Σάλτσα κοτοπουλου
  11. μαργαρινη
  12. αλεύρι

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Ανοίγουμε τα κοτοπουλα στη μεση, παίρνουμε σελοφαν κουζινας, το ανοίγουμε, πάνω σ'αυτό τοποθετουμε 1 αμπελοφυλλο, από πάνω το κοτόπουλο, στη μεση του κοτοπουλου τοποθετουμε τη ραβδο της φετας μαζί με 1 ή 2 αμπελοβλασταρα, τυλίγουμε το κοτόπουλο μαζί με το αμπελοφυλλο κυλινδρικα και το κλείνουμε μες στο σελοφαν σαν καραμέλα.

  2. 2

    Έπειτατο τυλίγουμε σε αλουμινόχαρτο και το τοποθετουμε σε ταψακι με λευκό κρασί και βούτυρο αναλατο, τα υγρά ως τη μεση του ταψιου, ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 40 λεπτά.

  3. 3

    Φτιαξιμο σαλτσαςφτιαχνουμε αραιο ρου και ρίχνουμε μέσατα υγρά που εχουν μεινει από το ψήσιμο του κοτοπουλου, αλάτι, πιπέρι.

  4. 4

    Γαρνι σε πολύ λίγο ηλιέλαιο, σοταρουμε τα μανιτάρια έπειτατις πατάτες, σβηνουμε με λευκό κρασί και τέλος ρίχνουμε 4-5 ρογες σταφυλι, αφήνουμε να μελωσουν.

Αντιδράσεις

Cooksnaps

Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!

Γκρίζα χειροποίητα σχέδια από μια φωτογραφική μηχανή, ένα τηγάνι και αστέρια που αναδύονται από το τηγάνι

Από

ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
στις

Περισσότερες συνταγές του συγγραφέα