Κοτόπουλο του πασά
Υλικά
-
1/2 κιλό φιλέτο κοτόπουλο
-
2 σκελίδες σκόρδο
-
1/2 κουταλάκι πάπρικα
-
1/2 κουταλάκι κάρυ
-
1 κουταλάκι αλάτι
-
1/2 κουταλάκι πιπέρι
-
ούζο
-
λάδι
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Κόβουμε σε κομματάκια το φιλέτο κοτόπουλο προσθέτοντάς του το αλάτι, το πιπέρι, το κάρυ και την πάπρικα, και τα αναμειγνύουμε.
-
2
Στην συνέχεια βάζουμε λίγο λάδι στο τηγάνι τα σκόρδα ψιλοκομμένα και προσθέτουμε και το κρέας τηγανίζοντάς το μέχρι να ροδοκοκκινίσει. Κατόπιν το σβήνουμε με το ούζο.
-
3
Το αφήνουμε να πάρει μία βράση μέχρι να εξατμιστεί το ούζο και προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος.
-
4
Το αφήνουμε να βράσει για περίπου 15’.(Να πήξει η κρέμα γάλακτος)
Σχόλια (8)