κύρια φωτογραφία συνταγής Κοτόπουλο του πασά
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

20 Minutes
  1. 2 σκελίδες σκόρδο
  2. 1/2 κουταλάκι πάπρικα
  3. 1/2 κουταλάκι κάρυ
  4. 1 κουταλάκι αλάτι
  5. 1/2 κουταλάκι πιπέρι
  6. ούζο
  7. λάδι

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Κόβουμε σε κομματάκια το φιλέτο κοτόπουλο προσθέτοντάς του το αλάτι, το πιπέρι, το κάρυ και την πάπρικα, και τα αναμειγνύουμε.

  2. 2

    Στην συνέχεια βάζουμε λίγο λάδι στο τηγάνι τα σκόρδα ψιλοκομμένα και προσθέτουμε και το κρέας τηγανίζοντάς το μέχρι να ροδοκοκκινίσει. Κατόπιν το σβήνουμε με το ούζο.

  3. 3

    Το αφήνουμε να πάρει μία βράση μέχρι να εξατμιστεί το ούζο και προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος.

  4. 4

    Το αφήνουμε να βράσει για περίπου 15’.(Να πήξει η κρέμα γάλακτος)

Αντιδράσεις

Σχόλια (8)

katerina78
katerina78 @Doukat1978
Αυτή τη συνταγή τη φτιάχνω εδώ και χρόνια και τώρα το πήρα είδηση ότι είναι από το σάιτ,όταν την είχα πρωτοκάνει δεν είχα εγραφεί ακόμα.Είναι πεντανόστιμο και αγαπημένο φαγάκι για την οικογένεια μου,με έχει βγάλει ασπροπροσωπη σε πολλά τραπέζια,εγώ βάζω και μανιτάρια και λίγο μαϊντανό.Πιστεύω ότι έχει αδικηθεί η συνταγή και δεν έχει δοκιμαστεί ακόμα εδώ και 3 μιση χρόνια περίπου.Και μια απορία,ποτέ δεν κατάλαβα γιατί λέγεται κοτόπουλο του πασά.......

Από

tsourapo
tsourapo @cook_8453058
στις

Περισσότερες συνταγές του συγγραφέα