κύρια φωτογραφία συνταγής Κοτοπουλοκεφτέδες
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

  1. 1 κιλό κιμά από μπούτι κοτόπουλο
  2. 1 πράσινη πιπεριά
  3. 1 κόκκινη πιπεριά
  4. 3-4 φρέσκα κρεμμυδάκια
  5. 2 φλιτζάνια φρυγανιά
  6. 200 γραμ. κρεμμύδι ξερό, πολτοποιημένο
  7. 1/2 κούπα λάδι
  8. λίγο ταμπάσκο
  9. αλάτι, πιπέρι
  10. 1 ματσάκι μαϊντανό

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Τοποθετούμε τον κιμά σε μια λεκάνη μαζί με το κρεμμύδι, φρέσκο και ξερό.

  2. 2

    Βάζουμε στο μίγμα τις πιπεριές ψιλοκομμένες, αλάτι, πιπέρι, λάδι και τον μαϊντανό.

  3. 3

    Προσθέτουμε επίσης τους κρόκους αυγών και 1 πιτσιλιά ταμπάσκο για έντονη γεύση. Ανακατεύουμε καλά το μίγμα και για να σφίξει προσθέτουμε την φρυγανιά και ζυμώνουμε. Όταν γίνει ομοιόμορφο το μίγμα, δηλαδή έχει ζυμωθεί καλά, το βάζουμε για 2-3 λεπτά στο ψυγείο.

  4. 4

    Στη συνέχεια πλάθουμε τους κεφτέδες και τους ψήνουμε καλά, και από τις δύο μεριές, στην σχάρα.

Αντιδράσεις

Σχόλια (5)

Λίλα
Λίλα @cook_beelila
Πολύ καλή συνταγή!Επειδή δεν είχα κόκκινη πιπεριά έβαλα φλωρίνης τουρσί και ομολογουμένως έγιναν πολύ αρωματικοί οι κεφτέδες!!!

Από

ΚΕΡΑΣΑΚΙ
ΚΕΡΑΣΑΚΙ @cook_8453613
στις
,ΕΛΛΑΔΑ