Κοτοσαλάτα διαίτης
Μια κοτοσαλάτα με υπέροχη γεύση που όμως σέβεται την γραμμή μας. Το μυστικό βρίσκεται στο αρωματισμένο με μαιντανό γιαούρτι που αντικαθιστά την κλασσική μαγιονέζα
Υλικά
-
3 φιλέτα κοτόπουλου βρασμένα και ψιλοκομμένα
-
1/2 φλιτζάνι καλαμπόκι κονσέρβας
-
1/2 φλιτζάνι ελιές ψιλοκομμένες
-
1/2 φλιτζάνι αγγουράκια τουρσί ψιλοκομμένα
-
3 καρότα βρασμένα και ψιλοκομμένα
-
3 πατατες βρασμένες κομμένες σε μικρά κυβάκια
-
5 αυγά βρασμένα ψιλοκομμένα
-
1 φλιτζάνι μαυρομάτικα φασόλια βρασμένα
-
250 γρ στραγγιστό γιαούρτι 2%λιπαρά
-
1 χούφτα φύλλα μαιντανού
-
μαυρο πιπέρι κατά βούληση
-
αλάτι κατά βούληση
-
2 κουταλιές ξύδι
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Βάζουμε σε μπλέντερ το γιαούρτι, το μαιντανό, το αλάτι, το ξύδι και το πιπέρι και χτυπάμε μέχρι που να γίνουν μια πράσινη σάλτσα.
-
2
Σε μεγάλο μπωλ βάζουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά και τα περιχύνουμε με το ντρέσινγκ.
-
3
Ανακατεύουμε και αφήνουμε στο ψυγείο για μια ώρα περίπου να δέσουν τα υλικά και να αναδειχτούν οι γεύσεις
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια (3)