frau annita
frau annita @annitaoutdoor66
,ελλαδα

Μια κοτοσαλάτα με υπέροχη γεύση που όμως σέβεται την γραμμή μας. Το μυστικό βρίσκεται στο αρωματισμένο με μαιντανό γιαούρτι που αντικαθιστά την κλασσική μαγιονέζα

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

12 άτομα
  1. 3 φιλέτα κοτόπουλου βρασμένα και ψιλοκομμένα
  2. 1/2 φλιτζάνι καλαμπόκι κονσέρβας
  3. 1/2 φλιτζάνι ελιές ψιλοκομμένες
  4. 1/2 φλιτζάνι αγγουράκια τουρσί ψιλοκομμένα
  5. 3 καρότα βρασμένα και ψιλοκομμένα
  6. 3 πατατες βρασμένες κομμένες σε μικρά κυβάκια
  7. 5 αυγά βρασμένα ψιλοκομμένα
  8. 1 φλιτζάνι μαυρομάτικα φασόλια βρασμένα
  9. 250 γρ στραγγιστό γιαούρτι 2%λιπαρά
  10. 1 χούφτα φύλλα μαιντανού
  11. μαυρο πιπέρι κατά βούληση
  12. αλάτι κατά βούληση
  13. 2 κουταλιές ξύδι

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Βάζουμε σε μπλέντερ το γιαούρτι, το μαιντανό, το αλάτι, το ξύδι και το πιπέρι και χτυπάμε μέχρι που να γίνουν μια πράσινη σάλτσα.

  2. 2

    Σε μεγάλο μπωλ βάζουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά και τα περιχύνουμε με το ντρέσινγκ.

  3. 3

    Ανακατεύουμε και αφήνουμε στο ψυγείο για μια ώρα περίπου να δέσουν τα υλικά και να αναδειχτούν οι γεύσεις

Αντιδράσεις

Cooksnaps

Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!

Γκρίζα χειροποίητα σχέδια από μια φωτογραφική μηχανή, ένα τηγάνι και αστέρια που αναδύονται από το τηγάνι

Σχόλια (3)

lia k
lia k @cook_8456689
mmm ενδιαφερον ακουγετε!θα την φτιαξω καποια στιγμη!!!\r\n

Από

frau annita
frau annita @annitaoutdoor66
στις
,ελλαδα
Η μαγειρικη με χαλαρωνει...μ αρεσουν οι παραδοσιακες ελληνικες συνταγες...αυτες που θρεψανε την Ελλαδα απο την εποχη ρου μεσοπολεμου εως τωρα..πολλες φορες μαγειρευω σε μεγαλα καζανια σε δασικα μερη..το χειμωνα βεβαια.. ταιζοντας ζωα και βιοπαλαιστες της φυσης..χωρις ακριβα πιατα και τραπεζομαντηλα...καποιες φορες κ με αυτοσχεδια μαχαιροπηρουνα
Δες περισσότερα