κύρια φωτογραφία συνταγής Κοτόσουπα με μυρωδικά
samantha
samantha @cook_8450100

Μια πικάντικη παραλλαγή της κοτόσουπας

Λίγα μυστικά ακόμα

Η συγκεκριμένη σούπα δεν αυγοκόβεται όπως οι περισσότερες κοτόσουπες. Κατά τη διάρκεια του μαγειρέματος προσθέτετε νέρο αν χρειάζεται. Συνοδεύεται πολύ ωραία με βραστή σαλάτα μπρόκολο-κουνουπίδι και με κίτρινα τυριά. Καλή Επιτυχία!!!

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

  1. 1 μικρό κοτόπουλο
  2. 4 κτ σούπας ψιλοκομμένο άνηθο
  3. 4 κτ σούπας ψιλοκομμένο μαιντανό
  4. 4 κτ σούπας κριθαράκι ή ρύζι
  5. 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  6. 2 λεμόνια
  7. μαύρο πιπέρι
  8. ρίγανη
  9. μουστάρδα σε σκόνη
  10. θυμάρι (1 κτ γλυκού από το καθένα)
  11. λιγο αλάτι
  12. 3 κτ σούπας ελαιόλαδο
  13. νερό

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Κόβουμε το κοτόπουλο σε μερίδες και το πλένουμε. Τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι και τα μπαχαρικά και προσθέτουμε νερό (όσο χρειάζεται για να καλύψει το κοτόπουλο).

  2. 2

    Βάζουμε το κοτόπουλο,τον άνηθο και τον μαιντανό στην κατσαρόλα.

  3. 3

    Μόλις το κοτόπουλο βράσει το βγάζουμε και ρίχνουμε το κριθαράκι.

  4. 4

    Ξεψαχνίζουμε το κοτόπουλο,το κόβουμε σε μπουκίτσες και το βάζουμε ξανά στην κατσαρόλα. Προσθέτουμε το χυμό των λεμονιών,το αλάτι και το υπόλοιπο ελαιόλαδο. Κατεβάζουμε από τη φωτιά μόλις βράσει το κριθαράκι.

Αντιδράσεις

Σχόλια (5)

JAMES WRITTEN
JAMES WRITTEN @cook_8450645
Το αυγολέμονο δεν την χαλάει.Δοκιμάστε την και με ψιλοκομμένα λαχανικά.

Από

samantha
samantha @cook_8450100
στις