Κοτόσουπα με μυρωδικά
Μια πικάντικη παραλλαγή της κοτόσουπας
Λίγα μυστικά ακόμα
Η συγκεκριμένη σούπα δεν αυγοκόβεται όπως οι περισσότερες κοτόσουπες. Κατά τη διάρκεια του μαγειρέματος προσθέτετε νέρο αν χρειάζεται. Συνοδεύεται πολύ ωραία με βραστή σαλάτα μπρόκολο-κουνουπίδι και με κίτρινα τυριά. Καλή Επιτυχία!!!
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Κόβουμε το κοτόπουλο σε μερίδες και το πλένουμε. Τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι και τα μπαχαρικά και προσθέτουμε νερό (όσο χρειάζεται για να καλύψει το κοτόπουλο).
-
2
Βάζουμε το κοτόπουλο,τον άνηθο και τον μαιντανό στην κατσαρόλα.
-
3
Μόλις το κοτόπουλο βράσει το βγάζουμε και ρίχνουμε το κριθαράκι.
-
4
Ξεψαχνίζουμε το κοτόπουλο,το κόβουμε σε μπουκίτσες και το βάζουμε ξανά στην κατσαρόλα. Προσθέτουμε το χυμό των λεμονιών,το αλάτι και το υπόλοιπο ελαιόλαδο. Κατεβάζουμε από τη φωτιά μόλις βράσει το κριθαράκι.
Σχόλια (5)