Φωτογραφία της συνταγής Κότσι χοιρινό της Δέσποινας

Κότσι χοιρινό της Δέσποινας

despoulini
despoulini @cook_8496739
,hellas

Κότσι χοιρινό στη γάστρα με μαρινάδα αυτοσχέδια που το κάνει να λιώνει. Όποιος δεν θέλει να ασχοληθεί πολλές ώρες για ένα νόστιμο φαγητό αυτή είναι η συνταγή.

Λίγα μυστικά ακόμα

Εγώ το ετοιμάζω από το βράδυ και το αφήνω στο ψυγείο όλη νύχτα πριν το ψήσω απορροφά σωστότερα τα μπαχαρικά.Μην ξεχάσετε να προσθέσετε λίγο λάδι πριν μπει στο φούρνο. Ευχαριστώ τη μαμά μου που χάρη σε αυτή τη συνταγή κέρδισα και τους πιο δύσκολους καλεσμένους μου.

Διόρθωση συνταγής
Δες στατιστικά
Μοιράσου

Υλικά

170 Minutes
5 άτομα
  1. 1 κιλό χοιρινά κότσια
  2. 6 καρότα
  3. 2 κλαδάκια δενδρολίβανο
  4. 2 κουταλιές της σούπας μουστάρδα
  5. 2 σκελίδες σκόρδο
  6. 1 κουταλιά της σούπας μέλι
  7. το χυμό από ένα πορτοκάλι
  8. 3 φέτες από ένα ζουμερό πορτοκάλι
  9. ελαιόλαδο
  10. αλάτι, πιπέρι

Οδηγίες μαγειρέματος

170 Minutes
  1. 1

    Πλένουμε τα κότσια μας και τα βάζουμε στη γάστρα με αλάτι και πιπέρι.

  2. 2

    Χτυπάμε στο μπλέντερ το σκόρδο, τη μουστάρδα, το μέλι, το χυμό από το πορτοκάλι και λίγο ελαιόλαδο μέχρι να γίνουν λείος χυλός.

  3. 3

    Απλώνουμε τον χυλό στα κότσια με ένα πινέλο έτσι ώστε να πάει ο χυλός παντού.

  4. 4

    Καθαρίζουμε τα καρότα και τα κόβουμε μπαστουνάκια χοντρά και τα τοποθετούμε ανάμεσα από τα κότσια και ρίχνουμε λίγο χυλό και σε αυτά.

  5. 5

    Τέλος τοποθετούμε τις φέτες πορτοκάλι πάνω στο κρέας μας και τα κλαδάκια δενδρολίβανου.

  6. 6

    Προσθέτουμε λίγο λάδι και ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 2,5 ώρες περίπου. Καλή επιτυχία.

Αντιδράσεις

Διόρθωση συνταγής
Δες στατιστικά
Μοιράσου

Σχόλια (14)

Pieta
Pieta @cook_8492015
Δεσποινούλα είμαι σίγουρη πως θα είναι υπέροχη η συνταγή σου. Θα την δοκιμάσω και θα επανέλθω!!

Από

despoulini
despoulini @cook_8496739
στις
,hellas

Παρόμοιες συνταγές