Κοτσιδάκια κανέλας
Μιας και τα κοτσιδάκια είναι τόσο στη μόδα, φτιάξτε γρήγορα και εύκολα μπισκοτάκια "κοτσιδάκια" κανέλας για τον καφε σας ή ένα γρήγορο σνακ
Λίγα μυστικά ακόμα
Τα δικά μου μπισκοτάκια βγαίνουν πολύ τραγανά και λίγο ξεροψημένα. Αν τα θέλουμε πιο μαλακά τα ψήνουμε σε λιγότερους βαθμούς. Καλή επιτυχία!!
Υλικά
-
1 ποτήρι καλαμποκέλαιο
-
1 ποτήρι ζάχαρη
-
1 ποτήρι χυμό πορτοκάλι
-
1 1/2 κουταλάκι του γλυκού μπέικιν πάουντερ
-
1 κουταλάκι του γλυκού μαγειρική σόδα
-
2 κουταλάκια κανέλα
-
1 κουταλάκι γαρίφαλο
-
αλεύρι όσο πάρει
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Σε ενα μπολ ρίχνουμε το λάδι, τη ζάχαρη και το μπέικιν πάουντερ.
-
2
Μέσα στον χυμό προσθέτουμε τη σόδα ανακατεύοντας παράλληλα μέχρι να αφρίσει και το ρίχνουμε στο μπολ.
-
3
Εν συνεχεία προσθέτουμε την κανέλα και το γαρίφαλο.
-
4
Δουλεύουμε το μίγμα με το χέρι μας προσθέτοντας παράλληλα αλεύρι.Συνεχίζουμε μέχρι η ζύμη μας να μην κολλάει.
-
5
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 30 λεπτά.
Σχόλια (47)