Κουκιά τριφτά (κουκοφάβα)
Υλικά
-
1/2 κιλο κουκια ξερα
-
λαδι
-
ξύδι
-
δυοσμο
-
ριγανη
-
αλατι
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Αφηνουμε απο το βραδυ τα κουκια στο νερο να μαλακωσουν.
-
2
Την αλλη μερα τα ξεπλενουμε και τα βαζουμε να βρασουν στην κατσαρολα με μπολικο νερο σε χαμηλη φωτια για 1-1 1/2 ωρα.
-
3
Κατοπιν τα σουρωνουμε και τα περναμε απο το μυλο (μαζι με την φλουδα) αφου προηγουμενως τα εχουμε αλατισει.
-
4
Ριχνουμε απο πανω λιγο λαδι, τα ανακατευουμε και τα σερβιρουμε.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια (2)