κύρια φωτογραφία συνταγής Κουκιά τριφτά (κουκοφάβα)
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

  1. 1/2 κιλο κουκια ξερα
  2. λαδι
  3. ξύδι
  4. δυοσμο
  5. ριγανη
  6. αλατι

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Αφηνουμε απο το βραδυ τα κουκια στο νερο να μαλακωσουν.

  2. 2

    Την αλλη μερα τα ξεπλενουμε και τα βαζουμε να βρασουν στην κατσαρολα με μπολικο νερο σε χαμηλη φωτια για 1-1 1/2 ωρα.

  3. 3

    Κατοπιν τα σουρωνουμε και τα περναμε απο το μυλο (μαζι με την φλουδα) αφου προηγουμενως τα εχουμε αλατισει.

  4. 4

    Ριχνουμε απο πανω λιγο λαδι, τα ανακατευουμε και τα σερβιρουμε.

Αντιδράσεις

Cooksnaps

Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!

Γκρίζα χειροποίητα σχέδια από μια φωτογραφική μηχανή, ένα τηγάνι και αστέρια που αναδύονται από το τηγάνι

Σχόλια (2)

fourtouna2
fourtouna2 @cook_8476146
Πρόσθεσα λιωμένο σκόρδο και οξύμελo στο τέλος μαζί με το λάδι. Super!

Από

gthom
gthom @cook_8449233
στις
ΣΟΥΔΑ-ΧΑΝΙΑ-ΦΡΕΣ