Κουλουράκια αφράτα
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Χτυπάμε τη μαργαρίνη με την ζάχαρη.
-
2
Έπειτα προσθέτουμε ένα ενα τα αυγά
-
3
Συνεχίζοντας το χτύπημα προσθέτουμε το μπέκιν, τις βανίλιες και την σόδα.
-
4
Αδειάζουμε το μείγμα σε μια μεγάλη λεκάνη ώστε να μας βολευει στο ανακάτεμα και εκει προσθέτουμε το γάλα στο οποίο έχουμε διαλύσει την αμμωνία.
-
5
Ανακατέυουμε με το χέρι μας προσθέτοντας σιγά σιγά το αλέυρι.
-
6
Πλάθουμε τα κουλουράκια μας σε διάφορα σχέδια ή βγάζοντας τα στην μηχανή!
-
7
Ψήνουμε στον αέρα στους 185 ° C εως ότου ροδίσουν ελαφρά......
Σχόλια (6)
Έχω την ίδια ακριβώς συνταγή(της γιαγιάς)και δεν την έχω κάνει εδώ και πολλά χρόνια.Θα την κάνω σήμερα κιόλας.ευχαριστώ πολύ που μου τη θύμησες:)