monbebe
monbebe @cook_8457572
Ν.Φιλαδέλφεια,Ελλάδα

Τα γνωστά κουλουράκια διαίτης που είναι πεντανόστιμα και καταναλώνονται όλες τις εποχές του χρόνου. Είναι επίσης νηστίσιμα.

Λίγα μυστικά ακόμα

Εναλλακτικά μπορούν να γίνουν με τριμμένη παρμεζάνα (εκεί δεν βάζουμε αλάτι) ή με σωταρισμένο σπανάκι.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

19 Minutes
Γύρω στα 30 κουλουράκια
  1. 1 καρότο τριμμένο
  2. 1 φλυτζάνι ηλιέλαιο
  3. 1/4 φλυτζανιού νερό
  4. 1/2 κουταλάκι αλάτι
  5. 1 κουταλάκι baking powder
  6. Ελάχιστο πιπέρι
  7. Αλεύρι (όσο πάρει)

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Ρίχνουμε όλα τα υλικά σε μια λεκάνη (εκτός από το αλεύρι το οποίο θα υπολογίσουμε ζυμώνοντας) και ανακατεύουμε.

  2. 2

    Ρίχνουμε σιγά - σιγά το αλεύρι μέχρι να πετύχουμε μια ζύμη μαλακή και εύπλαστη.

  3. 3

    Πλάθουμε κουλουράκια ή ανοίγουμε ζυμαράκι με τα χέρια μας και στην συνέχεια ανοίγουμε λίγο περισσότερο με έναν μικρό πλάστη και κόβουμε με κουπ πατ.

  4. 4

    Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για 15 λεπτά στους 200 βαθμούς.Ψήστε τα 10 λεπτά με αντιστάσεις και 5 λεπτά με αέρα.

Αντιδράσεις

Σχόλια (83)

Από

monbebe
monbebe @cook_8457572
στις
Ν.Φιλαδέλφεια,Ελλάδα
Με λένε Αγγελίκη,είμαι 29 ετών και είμαι παντρεμένη εδώ και 7 χρόνια.Πρίν απο 17 μήνες έγινα μανούλα του μικρού Απόστολου που είναι πλέον η ζωή μας.Ειμαι αισθητικός και πρόσπαθω να συνδιάσω την δούλεια μου με την οικογένεια όσο καλύτερα μπορώ.Μεγάλη μου αγάπη είναι επίσης η μαγειρική στην οποια επιδιδομαι ακόμη περισσότερο τον τελευταίο καιρο που ασχολούμαι με το site.www.sugarcake.gr
Δες περισσότερα

Περισσότερες συνταγές του συγγραφέα