κύρια φωτογραφία συνταγής Κουλουράκια καρότου
krikeraki
krikeraki @cook_8471078
peristeri,

Λαχταριστά κουλουράκια καρότου. Ένα υγιεινό σνακ, για όλες τις ώρες, συνοδεύεται υπέροχα με κρασί και γραβιέρα.

Λίγα μυστικά ακόμα

Είναι προτιμότερο να τα κάνετε μπαστουνάκια και αρκετά λεπτά για να είναι τραγανά. Καλή σας όρεξη!

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

  1. 2 καρότα
  2. 1 κούπα κρασί
  3. 1 κούπα ηλιέλαιο
  4. Δυόσμο ξερό
  5. 500 γρ. φάριν- απ (ίσως και παραπάνω)
  6. 1 κ.γ. ζάχαρη
  7. 1/2 κ.γ. αλάτι
  8. 2/3 φλιτζανιού γραβιέρα (προαιρετικά)

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Τρίβετε τα καρότα και τα σοτάρετε με μια κουταλιά της σούπας ηλιέλαιο.

  2. 2

    Στην συνέχεια τρίβετε την ντομάτα στον τρίφτη και την βράζετε σ' ένα κατσαρολάκι μαζί με το αλάτι, μέχρι «να φύγει» όλο της το ζουμί.

  3. 3

    Σ' ένα μπολ ανακατεύετε όλα τα υλικά, παίρνετε μια μικρή ποσότητα από το μίγμα στο χέρι σας και ξεκινάτε πλάθοντας το πρώτο σας κουλουράκι.

  4. 4

    Συνεχίζετε την ίδια διαδικασία και τα τοποθετείτε ένα - ένα σε ταψί (αφού πρώτα το έχετε λαδώσει ή τοποθετήσει λαδόκολλα).

  5. 5

    Τα ψήνετε στους 180ο για 20 περίπου λεπτά!

Αντιδράσεις

Cooksnaps

Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!

Γκρίζα χειροποίητα σχέδια από μια φωτογραφική μηχανή, ένα τηγάνι και αστέρια που αναδύονται από το τηγάνι

Σχόλια (2)

aggelika42
aggelika42 @cook_8462668
σήμερα κιόλας θα την κάνω και θα σου δωσω τα πηρουνάκια σου

Από

krikeraki
krikeraki @cook_8471078
στις
peristeri,