Κουλουράκια καρότου
Λαχταριστά κουλουράκια καρότου. Ένα υγιεινό σνακ, για όλες τις ώρες, συνοδεύεται υπέροχα με κρασί και γραβιέρα.
Λίγα μυστικά ακόμα
Είναι προτιμότερο να τα κάνετε μπαστουνάκια και αρκετά λεπτά για να είναι τραγανά. Καλή σας όρεξη!
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Τρίβετε τα καρότα και τα σοτάρετε με μια κουταλιά της σούπας ηλιέλαιο.
-
2
Στην συνέχεια τρίβετε την ντομάτα στον τρίφτη και την βράζετε σ' ένα κατσαρολάκι μαζί με το αλάτι, μέχρι «να φύγει» όλο της το ζουμί.
-
3
Σ' ένα μπολ ανακατεύετε όλα τα υλικά, παίρνετε μια μικρή ποσότητα από το μίγμα στο χέρι σας και ξεκινάτε πλάθοντας το πρώτο σας κουλουράκι.
-
4
Συνεχίζετε την ίδια διαδικασία και τα τοποθετείτε ένα - ένα σε ταψί (αφού πρώτα το έχετε λαδώσει ή τοποθετήσει λαδόκολλα).
-
5
Τα ψήνετε στους 180ο για 20 περίπου λεπτά!
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια (2)