Κουλουράκια λαδιού 3
Αφράτα και νόστιμα κουλουράκια.
Λίγα μυστικά ακόμα
Μπορείτε αντί για αλεύρι για όλες τις χρήσεις να βάλετε αλεύρι που φουσκώνει μόνο του αλλά δεν θα βάλετε το μπέικιν πάουντερ.Ακόμα ένα μικρό μυστικό, τα ψήνουμε μέχρι να ροδίσουν στον αέρα γιατί όσο πιο πολύ τα ψήσουμε τοσο περισσότερο θα σκληρύνουν.
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Σε μια λεκάνη βάζουμε το λάδι, τη ζάχαρη, την κανέλα, το μπέικιν πάουντερ και το μισό ποτήρι χυμό πορτοκαλιού.
-
2
Στη συνέχεια πάνω από την λεκάνη κρατάμε το ποτήρι με τον υπόλοιπο χυμο και ρίχνουμε μέσα την σόδα για να αφρίσει
-
3
Αρχίσουμε και ανακατεύουμε και σιγά σιγά ρίχνουμε το αλεύρι
-
4
Αυτό θα αρχίζει να δένει και θα γίνει πολύ μαλακό
-
5
Είναι έτοιμο για να το πλάσετε στο σχήμα που θέλετε
Σχόλια (2)