Rodothea
Rodothea @cook_8466465
,Grece

Αφράτα και νόστιμα κουλουράκια.

Λίγα μυστικά ακόμα

Μπορείτε αντί για αλεύρι για όλες τις χρήσεις να βάλετε αλεύρι που φουσκώνει μόνο του αλλά δεν θα βάλετε το μπέικιν πάουντερ.Ακόμα ένα μικρό μυστικό, τα ψήνουμε μέχρι να ροδίσουν στον αέρα γιατί όσο πιο πολύ τα ψήσουμε τοσο περισσότερο θα σκληρύνουν.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

30-40 κομμάτια
  1. 1 ποτήρι λάδι
  2. 1 ποτήρι ζάχαρη
  3. 1 ποτήρι χυμό πορτοκάλι
  4. 1 κ. γλ. κανέλα
  5. 1 κ. γλ. σόδα
  6. αλεύρι για όλες τις χρήσεις (όσο πάρει)
  7. 1 φακελάκι μπέικιν πάουντερ

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Σε μια λεκάνη βάζουμε το λάδι, τη ζάχαρη, την κανέλα, το μπέικιν πάουντερ και το μισό ποτήρι χυμό πορτοκαλιού.

  2. 2

    Στη συνέχεια πάνω από την λεκάνη κρατάμε το ποτήρι με τον υπόλοιπο χυμο και ρίχνουμε μέσα την σόδα για να αφρίσει

  3. 3

    Αρχίσουμε και ανακατεύουμε και σιγά σιγά ρίχνουμε το αλεύρι

  4. 4

    Αυτό θα αρχίζει να δένει και θα γίνει πολύ μαλακό

  5. 5

    Είναι έτοιμο για να το πλάσετε στο σχήμα που θέλετε

Αντιδράσεις

Σχόλια (2)

Κοσλόφσκη
Κοσλόφσκη @cook_8513019
Έχω μια ερώτηση.Τα κουλουράκια τρώγονται ωμά ή τα ξεραίνουμε στον ήλιο? Στην συνταγή λήπει η θερμοκρασία και ο χρονος ψυςίματος.

Από

Rodothea
Rodothea @cook_8466465
στις
,Grece