ASTERI
ASTERI @cook_8449496
,Ελλάδα

Είναι τα κουλουράκια που πουλάνε και στους φούρνους τα λεγόμενα διαίτης και μπορείτε εκτός από ηλιόσπορο να βάλετε ότι θέλετε.. π.χ.καρότο

Λίγα μυστικά ακόμα

Διατηρούνται τέλεια κλεισμένα αεροστεγώς σε μπωλΕυχαριστούμε την ANGOLINA για τις φωτογραφίες βήμα βήμα.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

36 Minutes
  1. 1 ποτήρι νερού λάδι
  2. 1 ποτήρι νερού κρασί λευκό ξηρό
  3. λίγο αλάτι
  4. 1 κιλό αλεύρι περίπου
  5. καθαρισμένο ηλιόσπορο

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Σε μία λεκάνη βάζουμε το λάδι, το κρασί, το αλάτι, τον ηλιόσπορο (κατά βούληση) και αρχίζουμε να προσθέτουμε τον αλεύρι λίγο - λίγο μέχρι να γίνει μία μαλακή ζύμη χωρίς να κολλάει στα χέρια.

  2. 2

    Στρώνουμε κόλα ψησίματος σε ταψάκια για κουλούρια και πλάθουμε τα κουλουράκια μας.

  3. 3

    Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 160 βαθμούς με αντιστάσεις πάνω κάτω για περίπου μισή ώρα ή μέχρι μα πάρουν χρυσοκόκκινο χρώμα.

Αντιδράσεις

Σχόλια (69)

Από

ASTERI
ASTERI @cook_8449496
στις
,Ελλάδα

Κορυφαία αναζήτηση σε